Zorica Marković ne krije loš odnos sa Brenom: Da je drugačija, možda bih je častila kafom!

19.09.2023

13:05

0

Posebnih problema, kaže, nikada nije bilo, ali isto tako - ni posebne bliskosti

Zorica Marković ne krije loš odnos sa Brenom: Da je drugačija, možda bih je častila kafom!
Zorica Marković - Copyright ATAImages/A. A.

Zoricu Marković često pitaju za odnos sa Lepom Brenom, o kojoj ona s vremena na vreme i te kako zna da oplete - jednom prilikom je tako kazala da je pevačica stipsa, kao i „da ima konjsku glavu". Svojevremeno, prenose dalje mediji pisanje „Republike", spekulisalo se kako je Zoricu nekadašnja vlasnica „Granda" i sabotirala, međutim, pevačica naglašava da među njima u stvari nikad nije bilo posebnih problema.

Jednostavno, karakteri su im takvi da nikad, s druge strane, nije došlo ni do posebne bliskosti.

- Stalno su govorili da smo Brena i ja zgodne, ali da imamo konjske glave! Šta da radimo, takve nas je Bog stvorio. Konj je plemenita životinja i meni je to kompliment. Šta je ružno kod konja?! Mislim da ja imam i veću glavu od nje! Čujem da mnogi komentarišu da je poslednjih godina preterala s botoksom, ali nisam saglasna s njima. Za razliku od nje, ja nisam ništa radila na sebi. Ne bih mogla da idem pod nož, jer ne mogu da trpim bol, a i nemam komplekse - kazala je ona, prenose pomenuti mediji, a zatim je pevačica i nastavila:

Tako je, kako je

Lepa Brena, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne verujem da gaji neki poseban animozitet prema meni. Godinama se poznajemo, imamo korektnu relaciju, ali videla sam da sa mnom ne želi bližu komunikaciju. Prema nekim kolegama je srdačna i prijatna na snimanjima, a meni se samo usputno javi. Pošto ima neki stav s visine, čovek ne može lako ni da joj priđe. Da je drugačija, možda bih ja nju pozvala na kafu, da je častim. Svi znamo ko je Brena, mi nikada nismo imale problem, osim što se razlikujemo u karakteru i osobinama...

- Tamo osamdesetih godina govorili su da ima neka grupa u kojoj peva neka devojka koja je krupna, oni su tada već bili popularni. Nisu oni mene namerno sabotirali, tada je bilo neminovno. Ja sam tada imala pesmu „Zumbuli, zubuli cvatu", ali su i oni imali „Čačak" i, sećam se, pokojni Minimaks se malo našalio na temu te njihove pesme i postala je popularna. Brena je imala tim, a ja sam solo igrač. Zvali su me na svoju turneju, a ja sam odbila jer sam predlagala da budu i drugi pevači - objasnila je Markovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike