Brena o odnosu sa Bobom: Čim nema da me zove Beki već Fahreta, znam dokle smo stigli

16.09.2023

12:55

0

Ona mu je prva prišla da se upoznaju, a ostalo je sve istorija

Brena o odnosu sa Bobom: Čim nema da me zove Beki već Fahreta, znam dokle smo stigli
Lepa Brena - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje više od tri decenije. Iako oboje potiču iz javnosg sveta i susretali su se sa brojnim preprekama, njihova ljubav je odolevala svemu. Pevačica se prisetila trenutka kada je upoznala Bobu i kako kaže, borila se sa predrasudama i glasinama koje je čula o njemu

- Osećam se svetski jer mogu da odem bilo gde na svetu bez ičije dozvole i nigde mi nije zabranjeno da radim i uživam. Važno je da imate i partnera u svemu tome. Sami znate koliko danas ima ljudi na planeti i bez obzira što se drže za ruke, slikaju na Instagramu kako je njena glava na njegovom ramenu i imaju osmeh, energija među njima pokazuje da li se vole i poštuju. Boba i ja smo kompatibilni bez obzira što se ne držimo za ručice i ne ljubimo tako u javnosti.

Imala je kako kaže, veliku želju da ga upozna, i skupila je hrabrost da stane pored njega i prva mu priđe. 

Antonio Ahel/ATA Images
Lepa Brena i Boba Živojinović

- Bobu sam sasvim slučajno videla na naslovnoj strani TV dodatka, bio mi je slobodan dan i mogla sam da prelistam novine što nije bio slučaj jer sam imala po dva koncerta dnevno. Drug mi kaže to je naš najbolji sportista, a ja odvratim: „Ju, što je sladak, baš bih volela da ga upoznam" i valjda je kosmos čuo, zato pazite šta govorite - ispričala je Brena, ističići da je Bata Živojnović zapravo zaslužan jer su se njih dvoje upoznali: 

- Na premijeri u Domu Sindikata bili smo u bekstejdžu i meni Bata Živojinović kaže: „Šta stojiš ovde, idi tamo, došao Boba Živojinović". Ja ga se setim sa naslovne i kažem ako je to taj idem ja. I probijem se kroz masu da stignem do njega, on stoji u nekom bež mantilu naslonio se na vrata i ja kažem: „Pa dobro, gde si ti do sad?". On se tu nasmejao kaže: „Pa tu sam". Dogovorili smo se da se vidimo bez nekih pretencioznih iščekivanja, ali mi je on istog trenutka bio sladak i dopao mi se. Priče koje sam čula o njemu bile su kontradiktorne sa onim šta ja mislim o njemu, ali sam svojoj intuiciji verovala. Govorili su: „On putuje po svetu pa menja svetske ribe" - priča Brena i nastavlja:

Antonio Ahel/ATA Images
Boba Živojinović i Lepa Brena

- To me nije zanimalo, odlučila sam da se družimo pa ćemo da vidimo da li treba da ga se plašim. To se zaista razvilo u neku predivnu ljubav i nikada se nisam pokajala. Imamo jako dobru energiju, možda nismo mnogo zajedno, ali smo kvalitetno zajedno. Kod Bobe mi se svidela ta njegova životnost i za svaki moj problem mi je otvarao vrata i davao mi snagu da idem dalje. Želela sam da imam snažnog i jakog muškaraca pored sebe da bih se ponekada osećala slabo, da mogu da plačem, tražim savet, da me uteši i zagrljajem kaže: „Biće sve u redu, rešićemo nemoj da brineš" - kazala je Brena, koja je živela u kući gde su sve muškarci, Boba i sinovi.

- Gledala sam da balansiram između pune kuće testosterona. Čim nema da me zove Beki već Fahreta, onda znam dokle smo stigli - kroz smeh kaže pevačica i dodaje:

- Onda se ja malo naljutim kao nešto, ali sam uvek bila stabilna, mama mi je formirala taj karakter i često se setim svih saveta koje mi je dala, iako mi nekada nije bilo prijatno da slušam to što je pričala.

Bonus video:

 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike