Faraona iz Breninog spota za pesmu „Ti si moj greh" glumio je ovaj voditelj! Tad je bio model, a evo kako sad izgleda (FOTO/VIDEO)

16.09.2023

18:10

0

Malo je onih koji bi pogodili „na privu" o kome se radi

Faraona iz Breninog spota za pesmu „Ti si moj greh" glumio je ovaj voditelj! Tad je bio model, a evo kako sad izgleda (FOTO/VIDEO)
Lepa Brena i Boško Jakovljević - Copyright Youtube screenshot / Lepa Brena, „Ti si moj greh"

Hit Lepe Brene „Ti si moj greh" dan-danas se „vrti" kako po klubovima, tako i privatnim slavljima. Spot koji prati ovu numeru, takođe, snimljen je na takav način da je mnogima i sad zanimljiv za pogledati. 

Pevačica se za potrebe istog našla u ulozi Kleopatre, prenosili su često mediji i snimljen je u holu Narodne banke Srbije. Društvo joj je, na iznenađenje mnogih, pravio niko drugi do Boška Jakovljevića

Boško Jakovljević, ATAImages/Milan Maričić
 

Njemu je bila pripala uloga faraona, što je vremenom dosta ljudi smetnulo s uma. 

U tom periodu, inače, važio je za jednog od naših najpoznatijih manekena, pa i ne čudi što je baš on bio pozvan. Režiju Breninog „Greha", s druge strane, potpisuje Dejan Milićević. 

Danas, osim kao dizajner, Boško je i te kako poznato ime u voditeljskim vodama. Bio je, ali i ostao, lice raznih emisija, veoma popularnih u javnosti. Prethodno, pak, bio je operater, kako je i sam svojevremeno objasnio za domaće medije. 

- Posao operatera radio sam sedam, osam godina, a onda sam počeo da se bavim i manekenstvom. Pošto sam stekao mnogo poznanstava, zvali su me s jedne televizije i tražili da im restilizujem voditelje, tačnije da se ja brinem o njihovom stajlingu pred kamerama. Rekao sam da ja ne bih to da radim, već da i sam budem voditelj. Dali su mi šansu i tako je sve krenulo - pojasnio je jednom prilikom Jakovljević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike