Zorica Marković objašnjava zašto je Ivan Marinković dobio tužbu i zabranu prilaska: Omrzla ga, da ne želi ime da mu spomene!

08.09.2023

19:55

0

Autor: M. G.

Smatra da je to i zaslužio svojim ponašanjem

Zorica Marković objašnjava zašto je Ivan Marinković dobio tužbu i zabranu prilaska: Omrzla ga, da ne želi ime da mu spomene!
Zorica Marković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Marković, gostujući u jednoj emisiji, dotakla se svoje drame sa Ivanom Marinkovićem. Pošto je u „Zadruzi 6" bila na strani Ane Ćurčić, naime, to je dovelo do njihovog sukoba.

Potom, podigla je tužbu protiv Marinkovića, koji je dobio i zabranu prilaska, a pevačica smatra da je to i zaslužio.

- Meni je sve to smešno posle rijalitija, kada izađem odande, ali mene to ne zanima. Tužba je otišla jer je preterao u nekim stvarima i ne želim više o toj osobi da pričam - naglasila je Zorica ne spominjući mu ni ime u „Pulsu Srbije", pa je onda nastavila rečima:

„Da tolike uvrede pljušte... Nema potrebe!"

Ivan Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vidim da je aktuelno sve to iz „Zadruge 6", što je logično. Ipak su se događale stvari koje imaju težinu. Ja sam uz Ani Ćurčić bila jer joj je bilo teško po meni i, imam pravo da mislim tako. Bila sam tu da joj olakšam i saslušam. Mnogima je to bilo da sam ja mikrofon za narod. Međutim, da nije potrebno ni tamo ni van „Zadruge", ni kroz „Narod pita" da tolike uvrede pljušte. Ja ćutati neću nikom i govorim svakom po zasluzi - naglasila je Markovićeva.

Tu se, međutim, nije i zaustavila.

- Mislim da ne treba da se toliko oko tuđih života svađamo i glođemo, ali oni to traže. Napomenuću samo da sam ja Anu Ćurčić videla prvi put u životu u rijalitiju, sa tom pričom. Pokušala sam da balansiram i po mnogima sam ispala dvolična. Ja sam savetovala i njega i nju, da ne bi došlo do problema i nečega kako oboje ne bi bili diskvalifikovani, trudila sam se - izjavila je u pomenutoj emisiji bivša zadrugarka.

Ana Ćurčić, Printscreen/YouTube/Novo jutro
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike