Ešton Kučer bio pijan kad je Mili rekao prvi put da je voli: Popio sam previše tekile i urlao ispred njene kuće u dva ujutru!

29.09.2022

21:18

0

Glumcu je trebalo "malo tečne hrabrosti" da bi izjavio ljubav

Ešton Kučer bio pijan kad je Mili rekao prvi put da je voli: Popio sam previše tekile i urlao ispred njene kuće u dva ujutru!
Ešton Kučer i Mila Kunis - Copyright Profimedia

Glumac Ešton Kučer otkrio je kako mu je pevač Keni Česni mnogo pomogao u počecima njegove veze sa sadašnjom suprugom Milom Kunis, a pored toga je priznao da se napio kako bi mogao da joj kaže da je voli.

- Prvi put kad sam rekao svojoj supruzi da je volim bilo je dok sam slušao pesmu "You and tequila" - rekao je Kučer, pa dodao:

- Možda sam i popio malo previše tekile. Pojavio sam se pijan u njenoj kući, u 2 sata ujutru i počeo da urlam: 'Poludeo sam zbog tebe i tekile'. 

Profimedia
Mila Kunis i Ešton Kučer

On joj je tada rekao da je voli, a ona mu je uzvratila da ne govori to ako to zaista ne misli. Navodno ga je pitala i hoće li je voleti ako se probudi sa glavoboljom.

- Probudio sam se narednog dana i rekao joj da je i dalje volim - ispričao je Kučer.

Podsetimo, Ešton i Mila su se upoznali na setu serije "Vesele sedamdesete" davne 1998. godine. U seriji su glumili ljubavni par, ali im je u stvarnom životu trebalo 15 godina da se ljubav desi. 

Profimedia
Glumci iz serije "Vesele sedamdesete"

Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, nedugo potom i da žive zajedno. Verili su se februara 2014. godine i ubrzo otkrili da čekaju prvo dete i to ćerku kojoj su dali ime Vajat Elizabet.

Venčali su se 2015. godine, a već naredne je njihovu porodicu uvećao dolazak dečaka Dimitrija Portvuda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike