„Šta to znači?!" Burna reakcija ćerke Mile i Eštona, kad je čula gde su se poznati roditelji upoznali

04.10.2021

18:11

0

Glumački par sarađivao je u seriji „Vesele sedamdesete", ali njigova ljubavna priča počela je mnogo kasnije

„Šta to znači?!" Burna reakcija ćerke Mile i Eštona, kad je čula gde su se poznati roditelji upoznali
Mila Kunis i Ešton Kučer Profimedia - Copyright Profimedia

Šestogodišnja ćerka Mile Kunis i Eštona Kučera, Vajat, pošto je saznala da su joj se roditelji upoznali dok su snimali seriju „Vesele sedamdesete" („That '70s show") ostala je u šoku! Naime, likovi Džeki Burkhart i Majkl Kelso su je toliko zbunili, da nikako nije uspevala „da poveže sliku i ton".

Glumica je, kada se nedavno prošetala jednim crvenim tepihom, naglasila da devojčica, kao i njen dve godine mlađi sin Dimitri nisu gledali „Sedamdesete", pa objasnila kako je i ne čudi reakcija naslednice.

- Ne, pa oni su mali i nisu još gledali. Neko joj je skoro rekao kako su se mama i tata upoznali u šouu i zgranuto je rekla: „Šta to znači?!" Tako da sad pokušavamo tek to da im objasnimo i na neki što jednostavniji, ali i najsigurniji način. Nisam još sigurna ni da li ju je zaista briga, ali definitivno Vajat nije gledala seriju - ispričala je Mila.

Iako su se likovi koje su tumačini zabavljali, njihova ljubavna priča počela je mnogo kasnije.

,,Vesele sedamdesete", Profimedia
 

- Ešton mi je radio domaći iz hemije. Nije on bio neki momak za kojim sam ja, kao, ludela - ispričala je 2016. godine u emisiji „The Late Show With James Corden" filmska zvezda.

Nešto se promenilo...

Tek 2012, posle jedne dodele nagrada i pošto je obelodanjeno da su se Demi Mur i Kučer rastali, dogodio se, prema Milinim rečima „filmski susret".

- Što kažu, srce ti preskoči. E, to mi se desilo s njim tada. Bukvalno sam pomislila: „O, ne". Mnogo je bilo čudno. Nisam mogla da verujem šta se dešava.

On joj je zatim organizovao dejt s drugim muškarcem, međutim, pošto se nije bio pojavio, njih dvoje su se našli, zajedno proveli noć i sve ostalo je - istorija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike