Ko je to u našem krevetu?! Mila Kunis bdela je do kasno u noć, a muž Ešton nije znao gde će pre: Stvarno nisam znao šta se dešava!

03.02.2021

20:39 >> 01:35

0

Anegdotom iz spavaće sobe mnogima su uspeli da izmame osmeh

Ko je to u našem krevetu?! Mila Kunis bdela je do kasno u noć, a muž Ešton nije znao gde će pre: Stvarno nisam znao šta se dešava!
Copyright Mila Kunis i Ešton Kučer Profimedia

Mila Kunić i Ešton Kučer, jedan od omiljenih glumačkih parova, uključio se iz svog porodičnog doma „lajv” u „Today with Hoda & Jenna”, pa između ostalog otkrio i koje serije prati zajedno. Tada, usred emisije, glumica je ispričala hit anegdotu iz spavaće sobe, kada je njen pospani suprug u pola noći „pobrkao lončiće” pa se šokirao misleći da njegova žena gleda filmove za odrasle dok on spava.

– Okej, ja spavam svake večeri tačno od pola deset. Šta god da je na „repertoaru”, u pola deset me nema. Međutim, jedne noći sam (zbog „Bridgerton-a”) bdela do ponoći. Baš me je privuklo da gledam, na petoj sam epizodi. A on… Spava, sve u šesnaest! Sve dok ta peta epizoda nije počela, a svi znate kako počinje (smeh) Izgubio se! Pogledao me je i preneraženo mi postavio pitanje: „Gledaš…?!” Bukvalno nije znao gde se nalazi! (smeh)

Mila Kunis Profimedia

– Stvarno nisam znao gde ću pre, kakva scena… A noć! Tačno, nisam znao gde se nalazim, ko nam je to u krevetu, da li je… Pretrnuo sam! – jadao se glumac, dok su se voditeljke i glumica smejale zajedno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike