Žena Desingerice tvrdi da je ovo razlog reperovog privođenja: Još čeka reč advokata, a evo i što su mu oduzeta kola!

08.09.2023

19:16

0

Po njenom - on ništa nije skrivio, pa nadležni nemaju razloga da ga dalje drže

Žena Desingerice tvrdi da je ovo razlog reperovog privođenja: Još čeka reč advokata, a evo i što su mu oduzeta kola!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Supruga kontroverznog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, Nevena, oglasila se za jedne medije pa istakla kako njen muž „sigurno nije bio pod dejstvom narkotika kada je bio zaustavljen".

Drama se, prema njenim daljim navodima, odvila isključivo zbog brze vožnje, pa ona smatra da Despića i ne treba dalje da drže u pritvoru.

- Ne znam ni ja tačno šta se dešava, zato sam ovde. Nemaju razloga da ga drže, nije ništa skrivio, saznaću kada mi kaže advokat...

Nevena Despić, TikTok screenshot / nenaneniii
 

- Da je bio pod dejstvom narkotika i duvao, to sigurno nije - kazala je za „Informer" Nevena, koja se pojavila u pratnji jednog prijatelja.

Podsetimo, Desingerica je zaustavljen na Zrenjaninskom putu i nakon što je policija utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa, priveden je u policijsku stanicu. On je upravljao vozilom marke „bmw", koji mu je potom prema standardnoj proceduri bio oduzet kako bi se proverila legalnost vozila - da nije eventualno korišćen za izvršavanje nekih krivičnih dela, pišu pomenuti mediji.

- Lice je zaustavljeno na Zrenjaninskom putu u automobilu marke „bmw", odmah je ustanovljeno da je bio pod dejstvom kanabisa zbog čega je priveden. On je pokušavao da izbegne privođenje govoreći da je javna ličnost, naravno to je bilo uzaludno. Sada je u policijskoj stanici gde ga čeka razgovor sa tužiocem - objasnio je insajder za „Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike