U automobilu Desingerice koji je bio pod dejstvom narkotika pronađena testera i palica

08.09.2023

14:10

0

Reper je bio pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis

U automobilu Desingerice koji je bio pod dejstvom narkotika pronađena testera i palica
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je danas zbog vožnje pod dejstvom narkotika, a sada se saznaje da je reper u svom vozilu imao testeru i palicu u gepeku. 

Naime, kako su pisali mediji, Desingerica je danas zaustavljen na Paliluli i tom prilikom je upravljao vozilom marke „BMW X6”.

Dežurna ekipa policije je nakon testa za narkotike, utvrdila da je reper pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis zbog čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

ATAImages/Antonio Ahel
Desingerica

 

Podsetimo, reperski dvojac Desingerica i Pljugica izazivaju veliku pažnju javnosti zbog svog skandaloznog načina ponašanja na nastupima, kada svoju publiku udaraju patikom u glavu, gura im noge u lice, i poliva ih alkoholom. 

- Mi imamo svoj pravac muzike, a naši fanovi su „pistaćofanovi“. Taj momenat u kom ja devojku udaram patikom u glavu je bilo njeno „krštenje“, odnosno njeno uvođenje u „pistać“ tim. Tako pravimo naše sledbenike. Kada ih krstimo, u njihovim životima nema više onih slabijih civilnih pravaca muzike, od tada slušaju samo nas - rekao je jednom prilikom Despić kada je objašnjavao njegovo skandalozno ponašanje na nastupu.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike