Svi incidenti Desingerice: Upao u provaliju, divljao ulicama, lagao da nikad nije probao drogu

08.09.2023

14:41

0

Reper je pre nekoliko nedelja driftovao ulicama, a danas je uhapšen pod dejstvom narkotika

Svi incidenti Desingerice: Upao u provaliju, divljao ulicama, lagao da nikad nije probao drogu
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je danas zbog vožnje pod dejstvom narkotika, nakon čega mu je određeno zadržavanje u policiji od 12 sati. 

Danima unazad javnost zgražava javnost svojim ponašanjem na nastupima, „krštenjem patikom”, polivanjem publike alkoholom, a sada se pojavio snimak i kako je pre nekoliko dana divljao automobilom beogradskim ulicama. 

Desingerica, Printscreen RTVPink
Dragomir Despić Desingerica

Izjavio da nikad nije probao drogu

Inače, u Informerovom podkastu Desingerica je prilikom gostovanja izjavio da nikada nije konzumirao psihoaktivne supstance, a po svemu sudeći, reper nije bio iskren.

- Ne, ne nikada. Ja sa takav fabrički. Popijem nekad tekilu, na "Music Week-u" sam na primer pio vodu. Nalijem se nekad i votkom kada izađem. Čak i kada pijem alkohol - to sam ja. Ljudi meni ne veruju, pa zamisli da sam ja svakodnevno drogiran ili pijan. Evo letnja sezona je u toku, ja ne bih mogao da funkcionišem - pričao je Desingerica.

Sleteo u provaliju

Reper je sredinom jula kolima sleteo u provaliju, a skupoceni automobil marke " Chevrolet Corvette" je nakon ove nezgode bio potpuno demoliran. Sa reperom je u tom trenutku bila i njegova devojka, a oboje su, na svu sreću prošli nepovređeno.

Divljao ulicama Beograda

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako Desingerica divlja ulicama Beograda, driftuje i to dok se odvija saobraćaj u punom jeku.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike