Kako je Desingerica dobio nadimak i šta zapravo znači?

06.09.2023

16:31

0

Reper je sam sebi osmislio nadimak

Kako je Desingerica dobio nadimak i šta zapravo znači?
Dragomir Despić Desingerica - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularni reper Dragomir Despić Desingerica je muzikom počeo da se bavi pre nešto više od godinu dana zajedno sa kolekom Lukom Bijelovićem Pljugicom, a malo ko zna kako je zapravo nastao njegov nadimak. Naime, Despić je otkrio da je sam sebi dao ovo umetničko ime, koje je nastalo, takoreći iz šale. 

- Do skoro sam se bavio tetoviranjem i za moj studio sam osmislio slogan „Najjača firmetina za štampariju na koži”. Kada sam počeo da repujem, hteo sam da povežem svoje dve velike ljubavi. Krenuo sam od reči „dizajn”, ali to mi je bilo previše ozbiljno, pa sam želeo da napravim neku sprdnju i tako sam došao do izvedenice „Desingerica”- otkrio je reper za Alo. 

Antonio Ahel/ATAImages
Dragomir Despić Desingerica

 

 

Despić nije ni slutio kakvu će pažnju privući svojim skandaloznim ponašanjem. Izazvao je gnev javnosti zbog takozvanog „krštenja patikom”, što nikako nije dobar primer mladoj populaciji, koja je njegova publika. 

Podsetimo, reper se od malih nogu bavio sportom, a danas mu je priča o tome, veoma bolna i emotivna. 

- Voleo sam košarku, volim je i danas. To mi je baš, onako, jedna rana, bajo. Bežim od tog terena, te košarkaške lopte, to mi je baš bolna tema - rekao je Desingerica u jednom podkastu Informera, te jedva zadržao suze.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike