Profesor iz škole u koju je Desingerica išao debelo je zgrožen reperovim ponašanjem: Znam mu i oca, čovek ne zna šta ga je snašlo!

07.09.2023

22:25

0

Ni komšije ne kriju svoja osećanja

Profesor iz škole u koju je Desingerica išao debelo je zgrožen reperovim ponašanjem: Znam mu i oca, čovek ne zna šta ga je snašlo!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzni Dragomir Despić Desingerica već izvesno vreme je glavna tema mnogih razgovora. Posebno zbog takozvanog krštenja patikom, ni u blokovima gde je odrastao ne vlada ništa manji šok. Dok ga mladi obožavaju, stariji koji su ga gledali kako odrasta ne kriju koliko su zgroženi njegovim ponašanjem.

Profesor fizičkog vaspitanja iz škole koju je pohađao, iako nije predavao direktno Despiću, tvrdi za jedne medije i da je reperov otac, koga poznaje, bez reči zbog svega što njegov naslednik radi.

„Nismo ponosni na njega!"

- Ono je dno. Ono ludilo njegovo. ono je strašno. Nego je video kako može da se zaradi. pa raspalio. Glupira se i nismo ponosni na njega. Šta dečko radi i čime se bavi, ono je jezivo. Znam njegovog oca verujte mi i on čovek ne zna šta ga je snašlo. Bio je ovde u osnovnoj i bio je dobro dete stvarno. Sportski tip, vredan, pametan - istakao je profesor za „Kurir", a onda je naišao domar škole, te pitao o čemu se tradi; uveden u priču, zatim, nije razumeo zašto se iko i raspituje o Dragomiru.

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/M. P.
 

- Ti nisi video šta on radi. Ima neko ludilo. Ti ne znaš, ali sad da pitamo naše đake, svi znaju ko je on - kazao mu je profesor, koji je prema daljim napisima onda otišao svojim putem.

Blizu reperove zgrade, izvesna žena s detetom u kolicima prokomentarisala je kako „nažalost zna ko je Desingerica", kao i koliko je on popularan.

- ...To je oličenje našeg društva i pokazatelj dokle smo stigli kao društvo. Nadam se da njegovo glupiranje neće biti još dugo aktuelno, brinem se da bi jednog dana moje dete moglo biti jedno od onih koji uživaju dok ih takav čovek lupa patikom po glavi. Baš sam onaj dan pričala sa komšinicom o njemu, pa mi je ona otkrila da nam je komšija, nisam ni znala. Ona je šokirana jer je njen sin došao iz parka i sa velikim uzbuđenjem pričao i pokazivao šta on radi. Oni se sada svi po kraju zovu „bajo", to su deca koja imaju 12, 13 godina - izjavila je za pomenute medije ona, s kojom brigu deli i radnica iz obližnje prodavnice, najpre zbog sina koji je tinejdžer.

„Deca su njime opterećena!"

- Znam, znam ko je. Deca su opterećena njime. On vam je sada kao Baka Prase pre par godina. Samo je ovaj otišao korak dalje. Dolazi i ovde, dečko je takav. On se nama obraća isto onako kako se obraća svima. Nema poštovanja, uzme ovde glupira se, po rafovima se bacaka, te neke fore, ali deca lude za njim. Lude - kazala je ona.

Druga, mlađa i, naizgled, urbana devojka, zna Desingericu iz perioda kada joj je radio tetovaže.

„Lik je umetnik!"

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/M. P.
 

- Da, Bože, naravno, znam (ga) preko šest godina, sve tetovaže mi je on radio. Pregotivan lik, težak karakterno, zato i jeste tu gde jeste. A ja sam mu prorekla sudbinu, meni je pustio prvu pesmu pre nego je otišla u etar i rekla sam mu tad još da će daleko da dogura i evo, vidiš gde je stigao. Veruje u to što radi i radi srcem. Sve u vezi njega je „prava priča” znači ništa nije „fejk", čak i automobili koje ima u spotovima svi su njegovi. Ja jako volim srčane ljude i generalno odgovaram samo na energiju iskrenih ljudi, a on je takav. Sve tetovaže mi je radio, lik je umetnik. On je naša Lejdi Gaga. Isti je. Uopšte se nije promenio - otvorila je dušu ona, dok je druga, koja je prolazila užurbanim hodom, kazala pomenutim medijima samo:

- Znam dečka, sve najbolje. Blizak je sa mojim bratom i nama je skroz kul.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike