Žena Desingerice o odnosu s reperom, zaradi, pa svojim danima u rijalitiju: Ovo su joj planovi za budućnost!

07.09.2023

17:20

0

Trenutno, ćerkici je maksimlano posvećena

Žena Desingerice o odnosu s reperom, zaradi, pa svojim danima u rijalitiju: Ovo su joj planovi za budućnost!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragomir Despić Desingerica već izvesno vreme uživa u braku s dugogodišnjom partnerkom Nevenom, s kojom je dobio i ćerku. Govoreći za jedne medije o njihovom odnosu, ona se prisetila toga kako je sve među njima počelo - još tokom srednjoškolskih dana.

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga (smo) poslednje tri godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija - kazala je za „Alo" kroz smeh Nevena, oko koje se poslednjih dana podigla prašina jer je svojevremeno bila učesnica rijalitija „Hotel Maldivi".

Nevena Despić, TikTok screenshot / nenaneniii
 

- Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje - istakla je, pa se onda osvrnula i na svoj odnos s Nenadom Marinkovićem Gastozom, te njegovim izvesnim pokušajima da je osvoji.

- Ne znam da li bih mogla da kažem da me je Gastoz muvao, on je samo istakao kako voli devojke sa kovrdžavom kosom - prokomentarisala je tada, prenose pomenuti mediji.

Nevena je, inače, prilično aktivna na TikToku. Prati je i više od 40.000 ljudi, a ona bi vremenom volela da je tamo i još prisutnija.

„Planiram to i da ozvaničim!"

 

 

- Trenutno sam nezaposlena, jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TikTok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao tiktokerka - zaključila je reperova supruga.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike