Dženet Džekson skoknula do Italije: Evo ko joj je pravio društvo! (FOTO)

31.08.2023

23:20

0

Jedno joj se posebno dopalo

Dženet Džekson skoknula do Italije: Evo ko joj je pravio društvo! (FOTO)
Dženet Džekson - Copyright Profimedia

Pevačica Dženet Džekson zaključila je svoj odmor u Pulji, u Italiji. Prethodno, na Instagramu se oglašava iz Portugala, gde je takođe boravila izvesno vreme. Sada, međutim, nije krila - koliko joj je ovaj mir bio potreban.

Ovde je, naime, uspela da do kraja napuni svoje baterije.

- U Pulji završavamo letnji odmor. Ovo okruženje oduzima mi dah - počela je na pomenutoj mreži, pa dodala:

- Sve je tako mirno, kao stvoreno za relaksaciju.

Za objavu, inače, ispozirala je sa frizerkom Kris Rios, u čijem je društvu uživala. Još nekoliko drugarica bilo je na poutovanju s njom i viđene su u obilasku raznih mesta.

 

 

Većina kadrova, pak, koje je podelila onlajn sastojali su se od njenog okruženja - kojim Džeksonova i ne krije koliko se oduševila.

Dženet se na ovaj način pridružila još brojnim poznatima koji, kada požele „da pobegnu od svega", odlaze baš u Italiju. Nedavno, Kloi Kardašijan tamo je boravila sa decom.

Sa druge strane, Amal i Džordž kluni tamo imaju i kuću (na jezeru Komo), a navodno, davali su je na korišćenje Megan Markl i princu Hariju, Dženifer Aniston, Metu Dejmonu... Ovo mesto, takođe, posećuju još i bijonse s porodicom, te Mik Džeger.

Selena Gomez volela je da skokne do Firence u periodu kada je bila u vezi s Vikendom; grad se dopada i Džuliji Roberts, pa i Džastinu Biberu, prenosili su domaći mediji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike