"Droge su nas pobedile": Bobi Braun o životu sa Vitni Hjuston i slavnim ljubavnicama! Evo koje poznate dame su bile sa njim

31.05.2022

16:39

0

Pevač je ispričao sve u svom novom dokumentarcu, bez zadrške

"Droge su nas pobedile": Bobi Braun o životu sa Vitni Hjuston i slavnim ljubavnicama! Evo koje poznate dame su bile sa njim
Copyright Profimedia

Američki pevač Bobi Braun u novom dokumentarnom filmu, o kom priča ceo svet, priznao je da je dugo bio zaljubljen u pevačicu Dženet Džekson, te da je droga izvukla "najgore iz njega" i njegove pokojne supruge Vitni Hjuston.

Pre nego što je uopšte upoznao Vitni, bio je veoma zainteresovan za Dženet Džekson. 

- Šta me je privuklo Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, plesni pokreti. Voleli smo isto društvo - rekao je on u dokumentarcu "Biografija: Bobi Braun", te priznao da romantična veza između njih nije dugo trajala.

Profimedia
 

Kako kaže, veruje da im romansa nije uspela jer je on više bio "dečko iz kvarta" nego holivudsko lice.

- Dženet i ja smo raskinuli jer ona nije mogla biti sa muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kvarta, a njen otac nije dopuštao da bude sa nekim poput mene - istakao je 53-godišnji pevač.

Bio je zavisnik od seksa i u vezi sa Madonom

- Jesam li spavao sa Madonom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovatno zna - kaže Bobi.

No, ljubav između njega i pokojne Vitni bila je mnogo veća. Kako tvrdi, zaljubili su se na prvi pogled kada su se upoznali iza bine "Soul Train Music Awards" 1989. godine.

Profimedia
 

- Vitnin i moj seksualni život bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gde smo. Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se istopio iznutra. Baš način na koji me je gledala od prvog do poslednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvek je bilo posebno - pričao je on, pa dodao da se na dan njihovog venčanja šokirao kada je video njenu "drugu stranu":

- Ušao sam i video je kako povlači liniju kokaina. I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. One su nas pobedile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike