Dženet otvoreno o odnosu s Džastinom Timberlejkom, skoro dve decenije posle skandala: „Dosta je bilo!"

31.01.2022

07:15

0

Drama koja se odvila na nastupu 2004. godine dugo ih je pratila...

Dženet otvoreno o odnosu s Džastinom Timberlejkom, skoro dve decenije posle skandala: „Dosta je bilo!"
profimedia-0423218732 - Copyright Profimedia

Dženet Džekson i Džastin Timberlejk nastupali su zajedno u okviru „Superboula" 2004, kada se dogodio šok kasnije nazvan „nipplegate". Pevačica je dugo bila povređena zbog skandala, a pevač se bio našao i na raznim „crnim listama" pojedinih fanova kako je njegova karijera samo nastavila uzlaznom putanjom pošto je „slučajno razgolitio koleginicu". 

Promovišući novi dokumentarac, međutim, Džeksonova je izjavila kako su njih dvoje u stvari ostali veoma dobri prijatelji i kako bi „bilo lepo da se oko toga više ne diže prašina". 

- Iskreno, sve je otišlo i predaleko. Stvarno se sve desilo slučajno. Nije trebalo da se desi, ali desilo se i onda, naravno, svi traže krivca... To mora da prestane. Dosta je bilo. Džastin i ja smo dobri prijatelji i tako će ostati. Prebolela sam, kao i on, zato biste mogli i vi - ispričala je ona, prenose strani mediji. 

Podsećanja radi, Dženet je onda oko 140 miliona ljudi videlo „kao nikad do tad", za vreme izvedbe hita „Rock your body". Njen predstavnik za medije je u jednom trenutku istakao kako je po skidanju kožnog topa trebalo da joj ostane čipkasti brus. Posle peha, međutim, ona je bila ta koja je morala i javno da se izvinjava, a njenu muziku su stanice i televizije ubrzo skoro pa „izbrisale".  

Dženet Džekson i Džastin Timberlejk Profimedia
 

Tokom dokumentarca, a u razgovoru s bratom Rendijem, Dženet se prisetila trenutka kada ju je Džastin pitao da li treba da „objavljuje saopštenje za javnost". 

- Rekla sam mu: „Slušaj, ne želim ti nikakvu dramu. Fokusirali su se na mene, tako da... Da sam na tvom mestu, ja bih ćutala" - otkrila je. 

Ipak, gostujući kod Opre Vinfri 2006, priznala je da joj nije bilo baš pravo što se sve odvilo kako se odvilo, kao i što ju je Timberlejk poslušao da „ćuti i čeka da napad prođe".  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike