Dženet Džekson posle skoro četiri decenije o detetu za koje se pričalo da je krila: Isplivale i DNK analize!

30.01.2022

09:55

0

Poznata pevačica o svemu je progovorila u okviru svog dokumentarca, posle niza skandala i povlačenja sa scene

Dženet Džekson posle skoro četiri decenije o detetu za koje se pričalo da je krila: Isplivale i DNK analize!
profimedia-0656522365 - Copyright Profimedia

Dženet Džekson je privukla veliku pažnju javnosti kako samim dokumentarnim filmom od dva sata koji je objavila, tako i detaljima priče stare gotovo pune četiri decenije - da je kao mlada rodila dete prvom suprugu Džejmsu Debardžu, a onda ga i od njega sakrila. U to vreme, dugo se šuškalo da je pevačica u drugom stanju, međutim prema njenim rečima, postojao je razlog zašto. 

- Svojevremeno, ljudi su pričali da sam rodila dete i da sam ga krila od biološkog oca... Nikada ne bih mogla da krijem dete od Džejmsa. Kako da sakrijem dete od rođenog oca? To nije u redu - počela je Dženet, pa nastavila o glasinama sa kojima se susrela kada je tek bila punoletna.

Brak je trajao godinu dana, a glasine, čini se, čitavu večnost

Džeksonova je imala svega 18 kada se tada udala, ali brak je bio poništen posle tek godinu dana. U to vreme, takođe, bila je zvezda serije „Fame" i gledaoci su često komentarisali njen izgled, koji se i te kako bio menjao. 

- Mnogi su mislili da sam trudna jer sam se ugojila. Tada sam počela da pijem pilule za kontracepciju i, u to vreme, od njih su se žene i dalje gojile. Eto, to mi se desilo i onda je krenula priča da krijem trudnoću - objasnila je Dženet.

Međutim, šuškanja su „rasla" i toliko da se u jednom periodu verovalo da njena sestra Rebi odgaja „to tajno dete kao svoje". Pored silne javnosti, pojedinih tabloida, to je mislio i Džejms... Godine 2017. je ispričao tamošnjim medijima kako to čak „uopšte i nije tajna". 

 

 

„Rekla mi je da je ona moja ćerka!"

- Sa mnom je stupila u kontakt jedna mlada žena i rekla mi je da je ona moja ćerka. Uradili smo i DNK test - glasile su njegove reči. 

Međutim, test je pokazao kako njih dvoje nisu ni u kakvom srodstvu. 

Podsećanja radi, Dženet Džekson ima jedno dete, ali koje je dobila u srednjim godinama. Sin Eisa al Mana rođen je 2017. Ona je tada bila u braku sa Visamom al Manom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike