„Nazivao me je kravom, svinjom... I konj sam bila!" Džeksonova bez dlake na jeziku o odrastanju s kraljem popa

31.01.2022

17:14

0

Iako je znala da se njen brat samo šali, to je loše uticalo na nju, tačnije - njeno samopouzdanje

„Nazivao me je kravom, svinjom... I konj sam bila!" Džeksonova bez dlake na jeziku o odrastanju s kraljem popa
Dženet Džekson - Copyright Youtube screenshot „ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

Dženet Džekson je često mučila muku s kilogramima i tokom života je još i češće zapadala u krize zbog toga kako izgleda. U svom dokumentarcu koji je nedavno ugledao svetlost dana ispričala je kako je čak i njen rođeni brat, sada pokojni kralj popa Majkl Džekson „imao običaj" da se šali na njen račun i naziva je imenima, ali kako ističe - njoj nije bilo baš toliko ni smešno, a ni simpatično.

- Kada sam imala deset godina, u periodu dok sam bila deo „Good Times" sitkoma, tada sam počela da kuburim s težinom i time kako izgledam, kako pre svega samo sebe vidim. Rano sam počela i da se razvijam u ženu pa sam se i vezivala samo da bih delovala što ravnije - priznala je ona, na iznenađenje mnogih.

- Majk (Majkl Džekson) je imao običaj da se baš šali sa mnom i naziva me raznim imenima. Bila sam svinja, krava, konj... Ali nije mislio loše. Braća i sestre i inače to rade, ne mogu da kažem da nije bilo smešno. Ali opet mali deo mene je tugovao. Bolelo me je to, u neku ruku... Tako da čak i s toliko ljubavi, nekoga stvarno možete da povredite - objašnjavala je.

Majkl Džekson Profimedia
 

- Ćutala sam, trpela i posle se to i te kako odrazilo na moj život, pošto sam odrasla. Mnogo sam suza prolila.

Pevačica je rekla i kako ju je drugi suprug maltretirao po tom pitanju, naređujući joj da mora da izgleda kao u spotovima od ranije kada izlazi napolje. On na ovo nije imao komentar, prenose strani mediji. Par se razveo posle devet godina braka, 2000.

- Kad sam pod stresom ili me već nešto muči, prija mi kada se okrenem hrani, to me opušta i pomaže mi. Ali trudim se da ostanem na zdravoj dijeti. Svakako, ne mogu da oslabim ne znam sad koliko... - izjavila je zatim, te otkrila kako veruje da tih problema ne bi imala da nije pod uvek pudnim okom javnosti.  

Dženet Džekson Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike