Katarina i Darko Lazić prave svadbu na plavi supermesec: Bilo im je suđeno, više nema nazad! (FOTO/VIDEO)

30.08.2023

08:30

0

Ovo je ljubav za sva vremena

Katarina i Darko Lazić prave svadbu na plavi supermesec: Bilo im je suđeno, više nema nazad! (FOTO/VIDEO)
Katarina i Darko Lazić - Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Katarina i Darko Lazić organizuju raskošno slavlje povodom venčanja danas, kada će prema rečima ogromnog broja zaljubljenika u astronomske pojave, ali i astrologiju na društvenim mrežama, na nebu biti vidljiv plavi supermesec. Astrolozi tvrde da je plavi mesec dobar znak za brak, te se i bračni par možda upravo iz tog razloga odlučio da se venča baš ovog dana. U narednim redovima pročitajte kako sve on može biti povoljan za Laziće.

Poslednji put, takav se video 2009, dok ćemo na idući čekati narednih devet godina. Kako kažu, ozbiljan je doživljaj videti ga, jer će „od klasičnog" delovati 14 odsto veći i 30 odsto svetliji. „Plavi mesec", inače, uopšte nije plav - tako se naziva jer je drugi pun tokom istog meseca. Termin je u upotrebi više od 400 godina, a značenje mu se nekoliko puta menjalo. Prvi put je upotrebljen u Severnoj Americi („Once in a Blue Moon") i odnosio se na redak događaj koji ipak, s vremena na vreme, može da se desi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobi Brown (@astrokobi)

 

Sa sobom, ističu astrolozi dalje, uvek donosi velike promene; znak je buđenja, prave ljubavi. Stari Grci su verovali da je ljubav upražnjavana na pun mesec najprosperitetnija i najsrećnija. Veridba, a tek brak sklopljen u to neko vreme, po verovanjima naroda, zasigurno će trajati.

Iz svih ovih razloga, Katarina i Darko bi trebalo da dožive duboku starost zajedno i u čistom izobilju - uzimajući u obzir kada se venčavaju.

Već bili u vezi

Poznato je da su Kaća i Darko i ranije bili par. U međuvremenu, Lazić je bio u braku s pevačicom Anom Sević, s kojom je dobio ćerku Lorenu, a nešto potom, s bivšom verenicom Marinom Gagić dobio je i sina, Alekseja. Jedno vreme, zatim, planirao je budućnost i sa koleginicom Barbarom Bobak, ali su ipak na kraju raskinuli.

S druge strane, Katarina se takođe ostvarila kao roditelj pre nego što je obnovila ljubav s pevačem. To kada se desilo, on je za domaće medije tvrdio:

„To je bilo sudbinski!"

Katarina i Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Zabavljali smo se kad sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski... Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavoleo, da je ta strast trajala negde potisnuta i da se mi posle 13 godina sretnemo i da počnemo i, da je strast veća nego ikada. To je za mene nešto ozbiljno. Mada mi Katarina ne veruje, ali se oseti, strast se oseti. U srcu mi je svih 13 godina.

Samo se slaže

Podsetimo, pevač je takođe uspeo da dogovori venčanje u crkvi u Brestaču na ovaj dan, iako po verskim pravilima na dane posta to nikako nije moguće, prenosili su mediji. Čini se, stoga, da ga je baš krenulo u ovoj ljubavi, kojoj se vratio posle toliko godina, a koja će prema svim znakovima, verovanjima, još veoma dugo da traje. 

Katarina i Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike