Svi detalji svadbe Katarine i Darka Lazića! Par iskeširao 100.000 evra, a ovo je za oboje veoma važno

20.08.2023

16:42

0

Par će okupiti svoje najbliže na slavlju

Svi detalji svadbe Katarine i Darka Lazića! Par iskeširao 100.000 evra, a ovo je za oboje veoma važno
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle devojačke i momačke večeri koju su Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić zajedno proslavili, sledi i gala svadbeno slavlje za koje su pripreme uveliko u toku. 

Prema pisanjima medija, Katarina i Darko ne žale para za svadbu od 500 zvanica, a svedoci njihove ljubavi tog dana osim porodice i prijatelja, biće veliki broj pevačevih kolega.

- Iako mu ovo neće biti prva svadba, Darko je veoma uzbuđen i ne može da dočeka dan svadbe kao i da vidi Katarinu u venčanici. Njih dvoje su sve isplanirali, do najsitnijeg detalja. Ne žele da se desi bilo kakav propust već da sve bude besprekorno te da to bude dan za pamćenje o kom će se dugo pričati - rekao je izvor blizak pevaču, ističući da u svakom smislu želi da udovolji svojoj nežnijoj polovini: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

- Darko ne žali ni dinara kada je svadba u pitanju. U proteklom periodu je dosta nastupao upravo da bi imao dovoljno novca da svaku Katarininu želju ispuni. Oni su se odlučili za jedan restoran u Pećincima, a za sada je poznato da je Darko izdvojio oko 100.000 evra za svadbu.Kako kaže izvor koji je blizak Darku i Katarini, ona će promeniti haljinu u toku večeri.

Mlada će tokom svadbe promeniti haljinu, a ovom svadbenom slavlju prisustvovaće i Darkova ćerka iz prvog braka i sin iz veze sa Marinom Gagić.

- Kaća je uzela i jednu kratku belu haljinu kako bi u toku večeri mogla da se preobuče i opusti i zaigra zajedno sa Darkom i gostima. Umeju da se sporačkaju jer ponekad imaju različita mišljenja oko organizacije i dekoracije, ali uvek dođu do kompromisa - kaže izvor i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Lazić

- Gostima je provod zagarantovan to veče. Sprema se i raskošan vatromet, dok će torta biti na nekoliko spratova sa njihovim inicijalima. Darkova prva žena, Ana Sević je dozvolila da ćerkica Lorena prisustvuje očevoj svadbi, dok su Darko i Katarina pozvali na svadbu Darkovu bivšu verenicu Marinu sa njihovim zajedničkim sinom Aleksejom.

Podsetimo, Katarina i Darko su sklopili građanski brak 8. decembra 2022. godine u prisustvu najbližih, a pre nekoliko dana su obavili momačko i devojačko veče. Za goste su organizovali žurku na bazenu, gde se do jutra pevalo i igralo, a uslov budućih mladenaca za sve zvanice je bio da dođu obučeni u belo.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike