Kaća i Darko Lazić su pred svadbu ozbiljno slavili! Isplivali i snimci: Ove tetovaže su jedno drugom posvetili! (FOTO/VIDEO)

19.08.2023

10:05

0

Par je sve vreme razmenjivao nežnosti i nazdravljao s najbližima

Kaća i Darko Lazić su pred svadbu ozbiljno slavili! Isplivali i snimci: Ove tetovaže su jedno drugom posvetili! (FOTO/VIDEO)
Katarina i Darko Lazić - Copyright Instagram screenshot / darkolazicofficial, katarinalazic_24

Katarina i Darko Lazić udružili su snage, pa su pre nekoliko dana napravili ogromno devojačko, ali i momačko veče

Žurka u belom i za najbliže protekla im je u razmenjivanju nežnosti, dobroj hrani, piću i muzici, sudeći po fotografijama i snimcima koje su budući supružnici objavili na Instagramu. Na kraju su i skočili u bazen, ne skidajući osmeh sa lica. 

 

 

Kaća je posebno iznenadila pokazavši u okviru svojih objava da su jedno drugom posvetili i tetovaže. U pitanju su citati iz „Harija Potera" koji glase:

- Posle toliko vremena? - piše kod Darka. 

- Uvek - krasi vrat njegove Katarine, na engleskom jeziku, a kao i pomenuti citat, predstavlja večnu ljubav. 

Katarina i Darko Lazić, Instagram screenshot / katarinalazic_24
 

Kako su se njih dvoje „ipak pronašli posle velike pauze", jasno je da im citat baš pristaje. 

Podsetimo, Katarina i Darko su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine pred svega nekoliko ljudi, a uskoro će navodno napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica, prenose mediji. Pevačeva majka Branka jednom je prilikom istakla:

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje...

 

 

- Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - prokomentarisala je bila u razgovoru za „Kurir" ona. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike