Sve žene Darka Lazića: Prevazišao i Sekulu, a crnke će mu doći glave! (FOTO)

29.07.2021

12:42 >> 14:45

0

Pevača trenutno spajaju sa Barbarom Bobak, koja, kao što su i ostale u samom startu, liči na svoju prethodnicu, a obećava mnogo srećniji ishod...

Sve žene Darka Lazića: Prevazišao i Sekulu, a crnke će mu doći glave! (FOTO)
Copyright Barbara Bobak, Darko Lazić, Marina Gagić, Ana Sević Instagram/Printscreen

Otkako se pojavio na sceni pa raspametio glasom, pevač Darko Lazić je u  medijima jednako prisutan i zbog svog turbulentnog ljubavnog života.

Čim se latio mikrofona, nije mogao da sakrije kako stare, tako ni nove ljubavi, koje bi ga svaki put očarale, promenile i smirile, a onda bi se neslavno završavale, jedna za drugom. Kao iz filma „Sekula i njegove žene” – mladić iz Brestača „uvek je imao sve, samo ne sreće”; dame bi se „zadržale tek da rode dete, a onda gotovo beže iz života u koji su zalutale”.

Pročitajte još:

Marina vs Barbara?

Darku je Marina Gagić donedavno bila verenica. Mlada, povučena devojka iz Pećinaca, koja mu je pre dve godine rodila sina Alekseja. U ulozi pevačeve izabranice se dobro snašla, a kad je bilo najteže, posle strašne saobraćajke koju je doživeo nadomak doma, sve vreme je, iako trudna, bila kako uz njega, tako i uz njegove roditelje.

Planirali su blistavu budućnost, međutim, kako su mediji prenosili, njegova neozbiljnost i životni stil stali su im na put. Ona se sa sinom u jednom trenutku iz Brestača vratila kod svojih, iako je svadba bila planirana za drugi rođendan naslednika.

Mesto joj, međutim, nije dugo ostalo upražnjeno.

Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

Navodi da ju je „zamenila” Barbara Bobak, koja još i „neodoljivo podseća na nju”, odjeknuli su poput bombe. Barbara je pevačica, s Darkom se dugo poznaje i prema jednom storiju koji je objavila – još 2009. je hemija među njima bila i više nego očigledna.

Barbara Bobak i Darko Lazić Instagram screenshot

Odnos su učvrstili tek sad, pošto je pevač ponovo zvanično postao „singl”.

Ana Sević

S druge strane, Barbaru je donekle sačekala Marinina sudbina. Naime, kad se Gagićeva tek pojavila u Darkovom životu, mnogi su u javnosti pričali kako liči na Anu Sević, jedinu koju je on, zasada, odveo do oltara. S ovom atraktivnom crnkom prvi put se ostvario u ulozi oca, dobivši ćerku Lorenu.

Par je, na kraju, dosta vremena proveo u procesu razvoda jer, prema tadašnjim navodima, nisu mogli da se dogovore o starateljstvu nad mezimicom. Tek pošto su se oko svakog mogućeg detalja dogovorili, pevač je potpisao papire, rukovali su se pa raskantali, u nadi da će ipak negovati prijateljski odnos zbog deteta.

Ana Sević ATAImages/Antonio Ahel

Ispadi su, međutim, obeležili kako krah ljubavi, tako i „posleratno” prijateljstvo. Ipak, uspevaju da udruženim snagama učestvuju u devojčicinom odrastanju.

„Oženjen sam, a k’o momak živim”

Darko Lazić je izgleda u svakoj ljubavnoj priči gotovo imao koreografiju. Pošto bi se pročulo da nije sam, novinski stupci bili bi ispunjeni navodima o tome kako je presrećan, kako su jedno drugom najveća podrška, a zbog gluposti bi kasnije bile pokrenute priče o prevari, lažima, o tome kako ga čak i prijatelji opominju, a on ih ne sluša.

Pre Ane, na primer, kada je voleo izvesnu Draganu, sve je „teklo kao voda s česme” dok, kako se pisalo, nije presudila njena ljubomora, izazvana, opet – njegovim ponašanjem.

– S Draganom sam otpočeo vezu i prelepo nam je, za početak. Ne bih dalje komentarisao, jer je ona sad pored mene i doručkujemo. Neka sve teče polako svojim tokom – rekao je svojevremeno pobednik „Zvezda Granda”, kom je kasnije i te kako smetalo što mu izabranica „često zvoca, skreće pažnju, opominje ga”, a sve zbog načina na koji je živeo.

Po završetku pomenutog takmičenja, inače, pisalo se i da je ljubio izvesnu Kaću, s kojom je takođe raskinuo zbog ljubomornih scena „koje bi izazvao, ali su mu smetale”. Posle razvoda od Ane, bio je kratko s hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević, ali mu je i ta veza brzo propala.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike