„Mi smo već bili zajedno pre 13 godina!" Lazić otvoreno o devojci: Ovo je sudbina!

01.10.2022

16:04

0

Pevač je objasnio kako je s Katarinom svojevremeno proveo oko godinu dana u ljubavi

„Mi smo već bili zajedno pre 13 godina!" Lazić otvoreno o devojci: Ovo je sudbina!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić je otvoreno progovorio o devojci s kojom trenutno uživa u ljubavi. Pevač naglašava da se njih dvoje poznaju već izvesno vreme, a da su, takođe, već jednom i bili zajedno.

„Ne volim da budem sam"

- Imam (devojku), naravno. Često sam u vezi, ne volim da budem sam, ali ovaj put sam našao devojku, odnosno poznajem je 13 godina - iznenadio je pevač u „Magazin Inu".

- Ja tvoj život delim na pre i posle Ane Sević - prokomentzarisala je tada voditeljka.

- Okej, Ana mi je prva žena, ali Katarina je devojka sa kojom sam ja bio pre 13 godina u vezi godinu dana i evo, ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kad sam ja imao 18, a ona 19. Mislim da je to sudbinski - objasnio je on, pa nastavio o tome čime ga je ona osvojila posle toliko vremena.

- Iskren da budem, nikad nije ni prestala da me osvaja - izjavio je Darko.

Darko Lazić, Instagram printscreen/darkolazicofficial
 

Upitan, pak, koja mu je ljubavna priča koju je do sada imao najlepša, nije mogao baš lako da se odluči.

- To je teško pitanje za mene. Iz prvog braka imam ćerku, iz drugog sina. Gledam sebe, konačno sam počeo da gledam sebe. Imam decu, nije uspelo oba puta. Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavoleo da je ta strast trajala negde potisnuta i da se mi posle 13 godina sretnemo i da počnemo i da je strast veća nego ikada. To je za mene nešto ozbiljno. Mada mi Katarina ne veruje, ali se oseti, strast se oseti. U srcu mi je svih 13 godina - tvrdio je on, dok ga je Katarina posmatrala, jer ju je bio poveo sa sobom na snimanje šoua.

Lazićeva devojka Katarina, Youtube screenshot/RTV Pink official
 

- Muškarc i žena treba da grade svoj zaštitini zid i temelj. Ima dosta muškaraca koji vole navalentne žene. Ja kad mi se neka devojka dopadne u klubu, prvo se raspitam da li ima dečka ili nema. Ako stoji u društvu muškaraca, onda se raspitam da li joj je dečko ili brat... Prošao sam mnogo toga u životu. Katarina i ja vidimo sada da uživamo u mnogim stvarima u kojima nismo uživali sa prethodnim partnerima. Svaki muškarac traži stabilnu ženu, žena je ta koja drži muškarca, ali mu treba jaka žena koja će da mu daje vetar u leđa - dodao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike