Svi detalji svadbe Darka Lazića! Pevačeva majka otkrila da li će Marina Gagić doći na veselje: Sprema se šatra u Brestaču i vo od 700 kila

14.07.2023

22:23

0

Samo za restoran dao 25.000 evra, a slavlje se nastavlja u selu drugi dan

Svi detalji svadbe Darka Lazića! Pevačeva majka otkrila da li će Marina Gagić doći na veselje: Sprema se šatra u Brestaču i vo od 700 kila
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina veliko svadbeno veselje organizovaće 30. avgusta, gde će ugostiti oko 500 zvanica. Samo za usluge restorana iskeširaće 25.000 evra, a kako se priča, Lazić slavlje planira da nastavi i sutradan u svom rodnom selu, odakle je inače i njegova supruga - Brestač.

Za organizaciju je zadužena mlada, a slavlje se zasad planira u Novom Sadu. Tradicija i običaji će biti ispoštovani, kao i trpeza na kojoj će se naći mahom jela domaće kuhinje - teleća čorba, sarma, kao i svinjsko i jagnjeće pečenje. Poseban specijalitet biće i vo od 700 kilograma.

Zvanice će pristizati iz raznih krajeva, a od kolega sa estrade na svadbi će prisustvovati pevačeva kuma Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i mnogi drugi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

Spekuliše se da će se Darko i Katarina nekoliko dana pre veselja pred Bogom zakleti na večnu ljubav samo u krugu najbližih. To će se najverovatnije dogoditi u Hramu Svetog Save na Vračaru, gde su nedavno viđeni sa starešinom Hrama - vladikom Stefanom.

Andreana Čekić neće kumovati u crkvi

Laziću će u crkvi kumovati dugogodišnji prijatelji, s kojima su se već sve dogovorili odmah posle građanskog venčanja.

Katarina će promeniti tri svadbene venčanice, a za medeni mesec su odabrali Dubai, gde su već nekoliko puta bili zajedno i koji obožavaju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Lazić

Svekrva je prezadovoljna snajom

Sada se o planovima za svadbu oglasila Darkova majka, Branka Lazić, koja je otkrila da se za sve pita njen sin.

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav. Zadovoljna sam s Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje - istakla je Branka.

I Marina Gagić će biti u svatovima?

- I Darko i Katarina su u dobrim odnosima s Marinom, ali ne verujem da će doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - poručila je pevačeva majka za Kurir.

Instagram screenshot/laziccbranka
Darko, Branka i Katarina Lazić

Lazić će sam otpevati pesmu za prvi ples

- Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graša "Je l' ti reka ko", koju i Kaća i ja obožavamo - rekao je tada pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike