Sevićeva je Darkovu novu devojku upoznala juče: Otkrila kako je to prošlo, pa sve nasmejala! (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

16:15

0

Pevačica naglašava da je sa nekadašnjim suprugom ostala u dobrim odnosima, bez obzira na pojedine napise

Sevićeva je Darkovu novu devojku upoznala juče: Otkrila kako je to prošlo, pa sve nasmejala! (FOTO/VIDEO)
Ana Sević (2) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pevačica Ana Sević pojavila se u gotovo isto vreme na veselju kod Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra. Par će, ipak, neki drugi dan izgovoriti sudbonosno „da", o čemu više možete čitati na OVOM linku, ali će se s prijateljima, članovima porodice i brojnim poznatim imenima danas provoditi u jednom poznatom prestoničkom lokalu.

Ana je, govoreći o mladencima, istakla koliko je važno s partnerom imati iste želje, ciljeve, a zatim se dotakla svog bivšeg supruga Darka Lazića, s kojim ima ćerku Lorenu. On je, s druge strane, na ovaj događaj ušetao ruku pod ruku s novom devojkom, Katarinom.

Pevačici to, pak, nije bio i prvi put da je vidi.

- Nije nam ovo prvi susret - počela je ona u razgovoru s medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a zatim je nastavila:

Ana Sević, 24sedam/Marija Mitić
 

- Mi smo (Darko i ja) oduvek bili u dobrim odnosima, zaista nikad nije bilo mesta za bilo kakve naslove. Nesuglasice su postojale, ali za neke druge stvari, ne za naš odnos... Katarinu sam upoznala juče. Sve je bilo normalno, kao i sa svakom prethodnom - otkrila je, pa se dotakla i Lazićevog navodnog nestanka.

Pošto se na jednom nastupu zbog lošeg zdravstvenog stanja nije pojavio, kolale su razne priče. Sevićeva je na to imala komentar koji je dodatno sve nasmejao.

- Svako ko njega poznaje zna da je to kod njega normalno - izjavila je ona, a kako je još tekao razgovor s pevačicom pogledajte u videu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike