Hit detalj sa 40. rođendana Sanje Kužet: Voditeljka ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

17.08.2023

21:05

0

Okružena najmilijima, oduvala je sve svećice

Hit detalj sa 40. rođendana Sanje Kužet: Voditeljka ne skida osmeh sa lica! (FOTO)
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka „Zvezda Granda" Sanja Kužet proslavila je 9. avgusta 40. rođendan. Društvo su joj tada pravili najmiliji, koji su se zajedno sa njom zatim i sladili simpatičnim kolačima, ali i nazdravljali u njenu čast.

Osam dana posle proslave s dugogodišnjim prijateljicama, Sanja je pojedine trenutke, prema sopstvenom priznanju, naprosto morala da podeli i s javnošću putem društvenih mreža. Tada, naglasila je kako nijedna fotografija za koju se odlučila nije profesionalna, što je svakako retkost među poznatim ličnostima.

Tom prilikom, takođe, pokazala je i da su svećice, naime, bile poređane upravo po kolačima, a ne na torti. Isto je važilo i za poruku za srećan rođendan.

- Jedna „privatna arhiva" izgleda da je morala da završi na „fidu" osam dana nakon mog 40. rođendana. Slike nisu profi, niti je dugo osmišljavan koncept istih, već jedno veselo veče sa mojim dugogodišnjim drugaricama - pisala je Kužetova, pa je zatim zaključila rečima:

- Još dugo se okupljale sa i bez povoda sa osmesima. A ova brojka je sve samo nije puki broj, ona ima ozbiljnu priču. Idemo dalje!

Sanja Kužet, Instagram screenshot / sanja_kuzet
 

Voditeljka je ovime svakako pobrala brojne simaptije svoje publike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike