Sanja Kužet sa početka karijere kada je vodila vremensku prognozu: Ovako je voditeljka izgledala pre dve decenije (FOTO)

10.02.2023

12:51

1

Danas uspešno vodi „Zvezde Granda”

Sanja Kužet sa početka karijere kada je vodila vremensku prognozu: Ovako je voditeljka izgledala pre dve decenije (FOTO)
Sanja Kužet - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Kužet je svoju karijeru započela davne 2003. godine i to na televiziji Pink i to kao voditeljka vremenske prognoze, a već dugi niz godina radi vodi popularni muzički šou program „Zvezde Granda”. 

Danas važi za jedno od najpoznatiljih voditeljskih lica, a njeni počeci se vezuju za Pink. Još prilikom prvih uključenja milionski auditorijum je oduševila lepotom, a tada je gotovo uvek nosila dugu puštenu kosu. 

 

Nedavno je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou”, Sanja otkrila kako je zapravo počela njena voditeljska karijera, te da joj je jedan kolega „pomogao” da njena pozicija u svetu medija bude bolja. 

- Kada sam prvi put kao gost kročila u tvoj (Amidžićev) studio, bile su na Autokomandi izrovane sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su mi drage kolege samo okačile bubicu i rekle: „Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?”, ja kažem: „Ali, ja sam gost”, kažu oni meni: „Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on”. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - ispričala je Sanja.

Danas osim voditeljskog posla ima i svoj privatni biznis - pokrenula je liniju hladno ceđenih sokova za detoks.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike