Sanja Kužet otvoreno o poslu, pa predstojećoj sezoni „Zvezda Granda": Ja ovde pripadam!

29.07.2023

23:58

0

I dok odmara, voditeljka aktivno razmišlja o tome šta je sve na jesen čeka

Sanja Kužet otvoreno o poslu, pa predstojećoj sezoni „Zvezda Granda": Ja ovde pripadam!
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Kužet, voditeljka „Zvezda Granda", trenutno sve svoje vreme „troši" u društvu najmilijih. „Raspust" od kamera i te kako joj prija, ali svakako razmišlja o tome - šta je sve čeka na jesen, kada krene nova sezona pomenutog talent-šoua. 

- Navikli su našli gledaoci da preko leta malo i mi odmaramo, a i oni odmaraju od nas. Mada, iznenadim se svaki put kada vidim reprize i onda kažem: „Ne može ovaj narod ni leti da odmori od nas, jer puštaju ubrzano ceo serijal“. U svakom slučaju napunićemo baterije, čuli smo da će nova sezona biti fenomenalna. Još uvek nemamo sve podatke, nadam se da ću ih dobiti početkom septembra i da će zaista naredna sezona biti kao sto je Saša rekao, „ponovo neko iznenađenje koje je pripremila ekipa Zvezde Granda“ – priča Sanja za „Grand njuz", pa nastavlja o svom poslu koji u stvari nije nimalo lak, iako se većini čini da jeste.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Upitana kako za svaku emisiju uspeva da ostane tako doterana, ona kaže:

„Nikad nisam kukala!"

- Nije lako, ali kad nešto volite i kad ste izverzirani, kad radite nešto zaista dugo, onda vam to uopšte nije teško. Meni je uvek moj posao bio veće zadovoljstvo, nikada nisam kukala jer nemam razlog da kukam, mogu samo da budem srećna što radim posao koji volim i što imam priliku da delim energiju sa izuzetno pozitivnim ljudima jer ovo je jedan pozitivan format kome ja apsolutno pripadam.

Sanja je, takođe, poznata i po tome što je atmosfera na snimanjima često ponese. Kada zaigra, to ubrzo završi i na društvenim mrežama, ali njoj to nimalo ne smeta. 

Sanja Kužet, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Da, to su neki momenti koji su ovde snimljeni iz nekih različitih uglova, ali to nije ništa novo publici koja gleda, ona to voli, čak mi se čini da žele mnogo više toga, ali ja to zaista ne radim namenski. Nikada i nisam. Ako se pogodi da mi je pesma u redu, moje raspoloženje, kandidat, onda ću zaista uvek biti na nogama i podržati ono što dobro zvuči – objasnila je za pomenute medije Kužetova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike