Sanja Kužet se oglasila o aferi „mito": Voditeljka progovorila o svemu bez dlake na jeziku!

28.02.2023

16:12

0

Skandal koji je izbio nema koga nije zahvatio

Sanja Kužet se oglasila o aferi „mito": Voditeljka progovorila o svemu bez dlake na jeziku!
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tvrdnje Dušana Vukadinovića iz „Zvezda Granda" da je Snežana Đurišić njegovoj majci tražila novac ne bi li on prošao dalje u šouu nema koga nisu zgranule. Pred snimanje najnovije emisije, o aferi „mito" progovorila je i voditeljka Sanja Kužet, naglasivši da je i privatno pružila podršku pevačici.

Ona razume zašto je njoj ovo sve tako teško palo, ali kako je objasnila u razgovoru s domaćim medijima, ne smetra da je Đurišićevu skandal na bilo koji način ugrozio.

Dušan Vukadinović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Naravno da je ženu uzdrmalo, svakog normalnog čoveka bi uzdrmalo to. S obzirom da Snežana ima karijeru i da se pokazala kao čovek mnogo puta, ne mislim da je to nju ni na koji način ugrozilo. Mi smo joj svi dali podršku. Ja sam joj lično pružila podršku, smatram da je skroz kolegijalno i u redu. Apsolutno i ja mogu da potvrdim da za sve ove godine rada u „Zvezdama Granda" nikada nije doveden u pitanje kredibilitet ovog takmičenja ni na koji način, pa ni ovog puta - rekla je Sanja, koja se uvek trudi da na snimanja dolazi nasmejana, „ostavljajući probleme pred vratima".

Snežana Đurišić, Foto/Antonio Ahel/ATAImages
 

- Odlično sam raspoložena kad god su snimanja. Osmeh je sastavni deo mog karaktera, to je jedna prirodna reakcija. Kad je čovek profesionalac, svakako, posle toliko godina rada, razdvojila sam poslovno i privatno. Iako ima nekih problema kada stanem na scenu, oni potpuno nestanu. Trudim se da ne razmišljam o stvarima koje se ne tiču posla, fokus mora uvek da bude 100 odsto - kazala je ona.

Sanja Kužet, Printscreen/Pink TV
 

Osvrnuvši se na izvesne negativne komentare, istakla je kako je oni i ne dotiču.

- Sve manje čitam komentare o sebi, dobila sam potvrdu od ljudi da su navikli na ono što sam ja, da su me prihvatili onakvu kakva jesam, a kod mene je sve otvoreno i iskreno. Nemam problem sa tim da li su komentri ružni, uglavnom su pozitivni i ulepšaju mi dan.

Podsetimo, Snežana Đurišić je tokom prethodnog dana prvi put posle čitave drame imala snimanje poznate emisije. Pojavila se bila tri sata ranije, kao i njen kolega iz odlučujućih stolica Dragan Stojković Bosanac, kog su Vukadinovići takođe upleli u čitavu dramu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike