Hitovi sa svadbenog veselja Dženifer Aniston i Breda Pita! Glumac ovu tajnu čuvao 23 godine: Lova na sve strane, kavijara tone... Ludilo!

15.08.2023

07:45

0

Majkl Rapaport ni sam ne može da veruje da nikada do sad na ovu temu nije javno progovorio

Hitovi sa svadbenog veselja Dženifer Aniston i Breda Pita! Glumac ovu tajnu čuvao 23 godine: Lova na sve strane, kavijara tone... Ludilo!
Majkl Rapaport - Copyright Profimedia

Sad već odavno i bivši supružnici Dženifer Aniston i Bred Pit, kada su pravili svadbeno veselje, osim što su insistirali na tajnosti - za svoje goste, na sopstvenu inicijativu, „dušu su dali". Sudbonosno „da" su, podsećanja radi, jedno drugom izgovorili 29. jula 2000, na tadašnjem venčanju godine u Malibuu pred 200 najmilijih.

Ideja je bila da prostor bude uređen kao zen bašta pa je bilo poručeno 50.000 ruža, glicinija, lala, lotosa... A mlada je blistala u „Lawrence Steele" venbčanici gotovo golih leđa, posebno plešući svoj prvi ples s ondašnjim izabranikom uz „The way you look tonight". Na još hor od 40 članova, nastup Melise Eteridž, vatromet u trajanju od tačno 13 minuta, „otišao" im je ugrubo čitav milion, međutim, šta se „u bašti" zbivalo - do sada se samo nagađalo.

Majkl Rapaport je zato privukao ogromnu pažnju javnosti pošto je čak 23 pune godine od događaja otkrio da je par imao jedan zid od kavijara na izvolte za sve okupljene.

- Bio sam Dženifer i Bredu na venčanju, da. Imali su zid od kavijara. Dan-danas mi je ostalo malo - istakao je u „Watch What Happens Live" emisiji Endija Koena u poznatom stilu komičar i glumac koji je u „Prijateljima" tumačio ulogu policajca Gerija, s kojim je Fibi (Lisa Kudrou) bila izvesno vreme u vezi.

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

Dženifer Aniston i Bred Pit, Profimedia
 

- Ma, kako ja to dosad nisam ispričao? Bio sam ti 87 puta u emisiji i nikad nisam pričao o venčanju Džen i Breda?! - prokomentarisao je on, prilično zgranut i sam.

- Uh, kako sam ja jeo taj kavijar onda... Velikodušan potez, s njihove strane, moram priznati.

- Nastupao je i Bili Preston, na to je mnogo para odletelo - dodao je on, koji se očito ozbiljno provodio na venčanju zajedno s ostatkom ekipe „Prijatelja", te Edvardom Nortonom i njegovom tadašnjom devojkom Salmom Hajek, Dejvidom Spejdom, Dermotom Malronijem i Kameron Dijaz.

Majkl Rapaport, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike