Bred Pit - nesuđeni novinar, prvi vampir s velikog platna za kojim su žene ludele, u 25. delio kadar s Milenom Dravić, a u ljubavi dramatičan kao niko!

18.12.2020

16:50 >> 16:03

0

Holivudski srcolomac za 57 godina, koliko puni danas, 18. decembra, proživeo je svašta. Svojevremeno, kao vozač limuzina, nije mogao ni da sanja o slavi u ko

Bred Pit - nesuđeni novinar, prvi vampir s velikog platna za kojim su žene ludele, u 25. delio kadar s Milenom Dravić, a u ljubavi dramatičan kao niko!
Copyright Bred Pit Profimedia

Bred Pit započeo je svoju filmsku karijeru 1988. godine, u američko-jugoslovenskom filmu ,,Tamna strana Sunca”, u režiji Božidara Nikolića, oca pevačice Jovane Nikolić Mišković. Ta uloga zabeležena je kao njegova prva, a odigrao ju je rame uz rame sa našom legendarnom Milenom Dravić – koja je tada bila u ulozi njegove nepokretne majke Emili. Gorica Popović, sa druge strane, dobila je tada rolu kućne spremačice Nine.

Pre izvesnog vremena, domaći mediji podsećali su javnost na njene reči – da je Bred bio mršav i kao neko pilence, ali svakako veliki profesionalac.

Šest godina kasnije tek je pokazao šta zna u ,,Intervjuu sa vampirom”. Iako je u pitanju bio horor, nežnijem polu i te kako je zapao za oko, a miljenik žena ostao je sve do danas.

Bred Pit Profimedia

Njegovo puno ime glasi Vilijam Bredli Pit. Tokom školovanja voleo je da se bavi sportom, a diplomu novinara nosi sa Univerziteta u Misuriju. Međutim, najviše energije utrošio je na čekanje glumačkih angažmana. Dok se nije proslavio vozio je limuzine, stajao odeven kao kokoška ispred jednog restorana te pozdravljao ljude i pozivao ih da posete objekat… Ne sluteći kakva ga slava čeka.

Pročitajte još:

Osim dobrim ulogama, ,,ostavio je i jak trag” vezama sa brojnim lepoticama, takođe iz sveta poznatih. Osim bivših žena Anđeline Džoli i Dženifer Aniston, umalo je Gvinet Paltrou odveo pred oltar, a romansu sa Džulijet Luis i danas pamti. Ona mu je, kako je nedavno priznao, ljubav kakvu nikad više u životu nije osetio. Kada je bio sa njom imao je 27 godina.

Sa Anđelinom Džoli, s druge strane, osnovao je porodicu – dobio blizance Noksa i Vivijen, ćerku Šajlo, te usvojio Zaharu, Medoksa i Paksa.

Bred Pit Profimedia

Dramatične ljubavne priče iz njegovog života često se ,,provlače po tamošnjim medijima”, pa i šire, kako zbog njihovih početaka, tako i zbog završetaka, te borbe za starateljstvo… Ono što je posebno zabavno javnosti jeste činjenica koja je jednom prilikom istaknuta na društvenoj mreži Tviter – da je on ,,čovek koji voli da liči na svoje devojke”, priložena uz fotografije koje to i dokazuju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike