Dženifer „nameštaju" Harija Stajlsa! Ona mu je bila prva simpatija, ne smeta mu što je od njega starija, a šta misli glumica?

16.03.2023

23:40

0

Anistonova, inače, od 2018. godine nijednog partnera nije predstavila javnosti, pa mnogi smatraju i kako je „krajnje vreme za jednu takvu vest"

Dženifer „nameštaju" Harija Stajlsa! Ona mu je bila prva simpatija, ne smeta mu što je od njega starija, a šta misli glumica?
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Otkako je javno priznala da bi volela kada bi joj se nešto desilo na ljubavnom planu, Dženifer Aniston ponovo je „ponela titulu" jedne od najpoželjnijih, ali neudatih žena Holivuda. Strani mediji uveliko bruje o njenoj privatnosti, propalim brakovima... Dok ona od 2018. godine i rastanka s Džastinom Teruom nijednog muškarca nije spominjala niti pedstavljala „pod reflektorima".

Tokom 2021. se šuškalo kako je u vezi s kolegom iz „Morning show-a", Džonom Hanom, međutim on je ubrzo otad obelodanio vesti o veridbi s potpuno drugom osobom. Sada, naveliko se priča kako je „bacila oko" na Harija Stajlsa i da to njemu i te kako prija, prenosi „Mirror". Pevač, pod jedan, voli žene koje su starije od njega, a Dženifer je preko toga - bila njegova prva simpatija, kako je skoro ispričao.

Hari Stajls, Profimedia
 

- Super bi bilo kada bih se posle dugog dana vratila kući u nečiji zagrljaj i rekla: „Ovo nije bilo lako" - istakla je Anistonova za „Allure" pa pokrenula ogroman broj tema o tome ko bi sve mogao da bude njen muž broj tri i da to možda neće biti Hari, bez obzira što je naglasila kako ga u stvari i ne traži.

Stajls, sa druge strane, navodno već uveliko radi na tome da ostvari vezu sa poznatom „Prijateljicom". Redovno se dopisuju otkako su mu pukle pantalone na nastupu i to je, prema daljim napisima, ona njemu prva pisala, jer se sve desilo na njene oči. Otad šale, navodno, „pljušte" gotovo svakodnevno, kao i ostale vrcave poruke.

 

 

- Ovako ona na sve to gleda - bila bi luda kad se ne bi malo zabavila. On je opušten, ima sjajan smisao za humor i „na papiru" kakvi su, reklo bi se da bi išli (zajedno) - istakao je insajder za magazin „Closer", ali sama glumica se po ovom pitanju još nije zvanično oglašavala.

Stajls je, podsetimo, prethodno bio u vezi s Olivijom Vajld, takođe glumicom koja je starija od njega. Veruje se da je od nje „pokupio lekcije koje mu trebaju" za nekog kao što je Džen. Ona je osim s Džastinom bila u braku s Bredom Pitom, kog i danas smatra dobrim drugom, kao što je to sada, šuška se, mladi pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike