Koliko je stvarno bio „težak" jedan od najšokantnijih holivudskih razvoda? Džen i Bred nisu potpisivali predbračne ugovore!

01.02.2021

22:31 >> 22:08

0

Par je u januaru 2005. godine ozvaničio da je u planu razlaz, a ne osnivanje porodice, kao što je bilo planirano

Koliko je stvarno bio „težak" jedan od najšokantnijih holivudskih razvoda? Džen i Bred nisu potpisivali predbračne ugovore!
Copyright Dženifer Aniston i Bred Pit Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit venčali su se 2000. godine i nisu potpisivali predbračne ugovore. Ona je po epizodi „Prijatelja” zarađivala po 1.000.000 dolara, on je bio izuzetno aktivan glumac… Zajedno su renovirali kuću, planirali porodicu, međutim u januaru 2005. saopštili su javnosti da se razvode. To je javnost navelo da razmišlja o dve stvari – šta im je zaista presudilo i koliko je stvarno „težak” jedan od najšokantnijih holivudskih razvoda.

Dženifer Aniston i Bred Pit Profimedia

Ipak, bili su jedan od omiljenih parova i mnogi su verovali da će godine i godine provesti srećni i zajedno.

Bred Pit Profimedia

Kako je brak sklopljen u Kaliforniji, prenosi „Cheatsheet”, Anistonova je imala puno pravo na polovinu Bredovog bogatstva, a iako je on zarađivao nešto više od nje, nju novac nimalo nije inetersovao. Ipak, do trenutka kada je razvod bio finalizovan (u oktobru iste godine) brzo i lako „su se podelili”. Dženifer je, navodi se, dobila kuću u Beverli Hilsu (vrednu 29.000.000 dolara), ali je i zadržala manji udeo u njihovoj producentskoj kompaniji „Plan Be” (simbolično…)

Za razliku od Bredovog bombastičnog razvoda od iduće supruge Anđeline Džoli, prethodni je – med i mleko. I danas, glumački par se „preganja” oko imovine i starateljstva, iako „Branđelina” faktički ne postoji još od 2016. godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike