Reper nije ni slutio da je zadobio tešku telesnu povredu usled stravičnog udesa: Nisam išao na pregled, nastupao sam (VIDEO)

20.07.2023

14:06

0

Grudna kost mu je napukla celom dužinom

Reper nije ni slutio da je zadobio tešku telesnu povredu usled stravičnog udesa: Nisam išao na pregled, nastupao sam (VIDEO)
Desingerica - Copyright ATA Images/M.P.

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu

Naime, on je kolima sleteo u provaliju, a skupoceni automobil marke " Chevrolet Corvette" potpuno je demoliran. Sa reperom je u tom trenutku bila i nejgova devojka, a oboje su pukom srećom prošli bez težih povreda.

Reper se sada oglasio i otkrio da su mu lekari ustanovili povrede za koje nije ni znao da ima. Celom dužinom mu je napukla grudna kost, a ni nesluteći da ima ovakvu povredu, Desingerica je održao nekoliko nastupa.

Printscreen/TikTok/andrah__/M.P./ATA Images
Desingerica doživeo saobraćajnu nezgodu

- Juče su ustanovili na skeneru da mi je pukla grudna kost celom dužinom jer sam bio tvrdoglav. Posle saobraćajne nesreće, koja je bila pre pet dana, nisam išao na preglede, nastupao sam tako pun gas. Mislio sam da je sve okej, ali sam ugrozio sebi zdravlje - rekao je Desingerica i dodao da ga to neće sprečiti da nastupa iako bi trebalo da odmara:

- Trebalo bi da otkažem sve nastupe, da ležim, ali Desinger nije cava. Samoinicijativno ću doći na nastup, samo ću morati malo da smanjim gas, što je veoma teško, ali pokušaćemo nešto. Biće sve okej. Idem polomljenih grudi na nastupe, pa ako mi bude mnogo loše, ne znam, kolabiraću - ispričao je u svom obraćanju na Tiktoku srpski reper.

 

 

Podsetimo, Dragomir Despić je nakon nesreće objavio snimak uništenog automobila, kako bi apelovao da im neko pomogne. Oni nisu znali gde se nalaze, zbog čega je i objavio snimak kako bi neko od njegovih pratilaca pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Sleteli smo s puta, slupali smo auto. Nema puta nigde, ne znam ni gde smo sleteli, ima lokacija ovde pa nek neko zove policiju i hitnu pomoć zato što će nam se ugasiti telefoni - vikao je reper uznemireno, što detaljnije možete pogledati u video koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike