Reper doživeo težak udes! Isplivao snimak sa lica mesta: Zove upomoć, a automobil demoliran (VIDEO)

13.07.2023

16:30

0

Sa njim u vozilu je bila i nejgova devojka

Reper doživeo težak udes! Isplivao snimak sa lica mesta: Zove upomoć, a automobil demoliran (VIDEO)
Desingerica doživeo saobraćajnu nezgodu - Copyright Printscreen/TikTok/andrah__/M.P./ATA Images

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je sa svojim kolegom Lukom Bijelović Pljugicom izazvao opšti haos na velikoj sceni "Belgrade Music Week" festivala, a sada je odjeknula vest da je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

Naime, on je sleteo kolima u provaliju, a skupoceni automobil marke " Chevrolet Corvette" potpuno je demoliran. Sa reperom je u tom trenutku bila i nejgova devojka, a oboje su pukom srećom prošli nepovređeno.

U galeriji u nastavku teksta možete pogledati fotografije sa lica mesta saobraćajne nezgode.

- Nemoj da plačeš, molim te - pričao je on uznemirenoj devojci, snimajući put u mraku i slupano vozilo.

Reper je potom sa lica mesta objavio snimak uništenog automobila, litice i njih dvoje, koji u tom momentu nisu znali gde se nalaze. Potom je apelovao na pratioce da pozovu hitnu pomoć i policiju, jer nisu mogli da odrede lokaciju, a baterije na telefonima su im bile ispražnjene.

- Sleteli smo s puta, slupali smo auto. Nema puta nigde, ne znam ni gde smo sleteli, ima lokacija ovde pa nek neko zove policiju i hitnu pomoć zato što će nam se ugasiti telefoni - vikao je reper uznemireno, što detaljnije možete pogledati u video koji sledi.

Rep duo je nastupio sinoć na jednom splavu u Beogradu i tom prilikom otkrio detalje saobraćajke koja se dogodila samo dan ranije.

- Ugruvan sam, bole me pluća, vrat, sve. Ali mora da se ispoštuje priča, bajo. Nemam snage, ali biće haos. Moram, takav je posao. Ne možeš ni da se naspavaš, zato se i desilo šta se desilo. Nenaspavan sam vozio 140, ispravio sam krivinu u kanal. Sva sreća što sam bio vezan, inače se ne vezujem. Da nisam bio vezan ne bih preživeo - otkrio je Desingerica, prenosi Hype.

Foto: Live Production
Desingerica i Pljugica

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike