"Žensko je, mora da čisti, ja sam tu da je vaspitam!“ Srpski influenser mizoginim stavovima zgrozio javnost! (VIDEO)

03.03.2023

13:43

0

Korisnici društvenih mreža šokirani su neumesnim komentarima

"Žensko je, mora da čisti, ja sam tu da je vaspitam!“ Srpski influenser mizoginim stavovima zgrozio javnost! (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/dragomirdespic_design

Izvesni Dragomir Despić, koji se predstavlja kao pevač i influeunser, izazvao je gnev javnosti svojim skandaloznim izjavama, koje su ubrzo postale viralne na društvenim mrežama.

Naime, u delu emisije u kome je pričao o porodičnim odnosima, Despić je naveo kako su pranje sudova, te presvlačenje deteta - ženska stvar.

Međutim, najveću pažnju i bes, izazvao je deo gostovanja u kojem govori kako muškarac, ponekad, mora da "vaspita i ženu i dete".

 

@kiblatim I zene trba da se vaspitaju ne samo deca ? @DragomirDespic_design @DAVCAST PODCAST #davcast #vaspitanje #saveti #deca #uspeh ♬ Babel - Otnicka

 

- Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. Normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo, njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - šokirao je on krajnje neumesnim stavom.

Tada ga je voditelj pitao da li time misli na dete ili na ženu.

- Čekaj, čekaj, dete ili ženu?

- I dete i ženu, bajo - odgovorio je on.

Korisnici društvene mreže TikTok ispod spornog videozapisa izrazili su svoje negodovanje povodom ovih Dragomirovih šovinističkih stavova.

- "IQ u minusu", "Žene i čupaju obrve", "No comment, a znao si da ga napraviš! Pi", "Tuga", "Kad si mentol", "Ograničen ko balkon", samo su bili neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike