Deli se fotografija svekrve Anastasije Ražnatović: Svi gledaju kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

31.07.2023

09:20

0

Još nema reakcija na to što su se pevačica i njen sin verili

Deli se fotografija svekrve Anastasije Ražnatović: Svi gledaju kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright 24sedam/MN Press/Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj verili su se pre nekog vremena, ali vest o tome je tek pre nekoliko dana izašla u javnost.

Reakcije njihovih bližnjih su bile retke, ali su zato fanovi ovog para oduševljeni. Između ostalog, mnogi čekaju da vide i da li će Olivera Gudelj, Nemanjina majka, Anastasijina svekrva, nešto reći o veridbi pevačice i njenog sina, ali do tada mnogi više gledaju u fotografiju koja se deli na društvenim mrežama.

Nije poznato kada je fotografija nastala, ali na njoj su Dragi i Vanja Gudelj, sa njihovom vozačem Rašidom, te Nemanja i Olivera, za koju mnogi komentarišu da fantastično izgleda u kupaćem kostimu. 

Podsetimo, krajem prošle godine javnost je brujala o tome da Anastasija nije u dobrim odnosima sa svekrvom i Nemanjinom sestrom Vanjom.

Instagram printscreen/nebooljagudelj
Olivera i Nebojša Gudelj

U prilog tome išlo je i to što su se otpratile sa Instagrama, a onda je izvor otkrio da je razlog svemu to što su Olivera i Vanja želele previše da se mešaju u Anastasijine i Nemanjine planove i odlučuju o svemu.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
Porodice Ražnatović i Gudelj

Njihov odnos danas je misterija, ali je poznato da se i dalje ne prate na Instagramu, pa bi se reklo da izgleda tu i dalje ne cvetaju ruže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike