Rodbina Nemanje Gudelja iz sela kod Trebinja razvezala jezik o Anastasiji Ražnatović: Evo šta misle o njoj nakon što su je upoznali

25.07.2023

22:11

0

Punih pet dana im je bila u gostima sa fudbalerom

Rodbina Nemanje Gudelja iz sela kod Trebinja razvezala jezik o Anastasiji Ražnatović: Evo šta misle o njoj nakon što su je upoznali
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/ Blic TV "Ceca Show"

Fudbaler Nemanja Gudelj pola života je proveo u Holandiji, a uprkos svemu, svoj zavičaj nikada nije zaboravio. Tako je nedavno sa devojkom Anastasijom Ražnatović prvi put posetio selo u okolini Trebinja.

Pevačica i fudbaler su u rodnom selu njegovih roditelja, Nebojše i Olivere Gudelj, proveli čak pet dana. Tim povodom, jedna medijska ekipa posetila je sam jug Republike Srpske, kako bi stupili u kontakt sa Nemanjinim rođacima.

Po ulasku u grad, pronašli su dom Nemanjinog prvog rođaka, Stefana Gudelja. On je takođe fudbaler. Njegova baka Bojana ih je dočekala na porodičnom pragu.

Instagram printscreen/nebooljagudelj
Porodica Gudelj

 - Moj unuk je Stefan. On je u omladincima u Zvezdi. Bili su nedavno u Trebinju. Nešo je skaut mom unuku. To je tradicija Gudelja. Nemanjini otac i majka su sve sami stvorili. Jako sposobna i uspešna familija. Neša znam, ali suprugu Olju slabo - kaže baka Bojana Gudelj.

O budućoj snaji Anastasiji imala je samo reči hvale.

- Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka - rekla je Bojana.

Put ih je dalje naveo do sela odakle potiču Gudeljevi, a tamo su ih dočekale fudbalerove strine.

- Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - kaže ponosna strina.

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno priča druga strina.

 

 

Trebinjci i komšije su imale samo reči hvale za Nebojšu i Oliveru Gudelj, kao i kompletnu familiju.

- To su toliko pošteni, radni i vredni ljudi da vam ja rečima ne mogu opisati. Porodica drži do tradicije, domaćinstva. Sinovi su od malih nogu bili uz roditelje, slušali ih, cenili i poštovali svoje. Verujte, primer svima - rekao je meštanin.

- Kako da ne znamo. Gledamo kad Nemanja igra, a gledali smo mu i oca. Na njega je onako brz i vispren na terenu. Videli smo kad je bio ovde. Eno, onde se slikao sa ljudima. Svi su ga prepoznali, a on nije skidao osmeh s lica. Nije dugo bio ovde. Verujte, časna i poštena porodica - zaključila je prodavačica na pijaci.

Potom su sreli i Oliverinu drugaricu iz detinjstva.

- Odrasle smo zajedno u Policama. Divna žena. Požrtvovana majka i borac. Znamo se, ali se dugo nismo videle. Tako je to kad se završi škola, svako svojim putem, a ona je prava žena i dama uvek bila. Ako je ikad sretnete, pozdravite je. Recite Sloba Bodiroga, setiće se - poručila je ona, prenosi Kurir.

Instagram printscreen/nebooljagudelj
Olivera i Nebojša Gudelj

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike