Anastasija Ražnatović u svađi sa Nemanjinom sestrom i majkom? Ovo ih je odalo da porodična situacija možda nije idealna! (FOTO)

01.11.2022

14:59

0

Pevačica je trenutno u Španiji, ali je izostala sa svih porodičnih slavlja

Anastasija Ražnatović u svađi sa Nemanjinom sestrom i majkom? Ovo ih je odalo da porodična situacija možda nije idealna! (FOTO)
Anastasija Ražnatović, Vanja i Olivera Gudelj - Copyright Instagram printscreen/oliveragudelj

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su u vezi - bila je vest koja je sredinom aprila ove godine odjeknula u domaćim medijima. Ubrzo smo saznali brojne detalje, videli da ona uživa u Španiji sa njegovom majkom i sestrom, kako se provodi sa Nemanjinim bratom i činilo se da je sve u najboljem redu.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Međutim, izgleda da se situacija malo promenila.

U poslednje vreme Anastasija ne objavljuje toliko fotografija i snimaka na društvenim mrežama sa članovima Nemanjine porodice koliko je to činila ranije, a i oni su zatajili. 

Da stvar bude gora, sudeći po pevačicinom nalogu na Instagramu, ona ne prati Oliveru i Vanju, Nemanjinu majku i sestru, kao ni one nju!

Ono što je takođe čudno jeste to što je Vanja nedavno proslavila rođendan, a na njenim fotografijama nigde nije bilo Anastasije. Pevačica joj nije čestitala rođendan ni u okviru svog storija na Instagramu, što obično radi.

Pored toga, porodica Gudelj je pre nekoliko dana organizovala doček glavi porodice, Nebojši, te su objavili porodičnu fotografiju, na kojoj je bio čak i njihov vozač, a na toj fotki takođe nije bilo Anastasije, koja je sve vreme u Španiji, što se može videti po njenim objavama.

Jedine osobe koje Anastasija i dalje prati na Instagramu su Dragi i Nemanja, a njena majka Ceca, koja se hvalila celom porodicom Gudelj i ugostila ih u svom domu, sada prati samo Nemanju. 

Kako bismo saznali o čemu je reč, kontaktirali smo Anastasiju za komentar, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike