Nemanja Gudelj na telu istetovirao mnoštvo misterioznih simbola: Likovi svih članova porodice su tu, a evo ko je zauzeo posebno mesto (FOTO)

30.04.2023

11:35

0

Specijalnu tetovažu posvetio svom vozaču

Nemanja Gudelj na telu istetovirao mnoštvo misterioznih simbola: Likovi svih članova porodice su tu, a evo ko je zauzeo posebno mesto (FOTO)
Nemanja Gudelj - Copyright Profimedia

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nakon godinu dana romanse čekaju prvo dete, a porođaj se predviđa za septembar, kada će njihova naslednica doći na svet.

Nemanja se juče prvi put oglasio o prinovi i otkrio da već imaju uži krug imena za bebu. Osim po fudbalu i vezi sa Ražnatovićevom, Gudelj je prepoznatljiv i po tetovažama na svom telu kojih ima nebrojeno.

Fudbaler je išarao gotovo celo telo stvarima koje ga inspirišu, a činjenica je da svoje tetovaže voli i da pokaže.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Istetovirao ime svog vozača

Prvu tetovažu je uradio dok je živeo u Holandiji, a u pitanju je lik njegovog oca Nebojše Gudelja od kog je nasledio talenat za sport. Osim oca, njegovo telo krase i likovi ostalih članova porodice, majka Olivera Gudelj, kao i brat Dragiša i sestra Vanja. Na leđima ima istetovirana tri krsta.

Tu su i motivi vezani za sport, omiljeni citati, simboli koji za njega imaju posebno značenje, a kuriozitet je to da je istetovirao i ime svog vozača, Meksikanca Rašida Riverčafa, koji mu je vremenom postao blizak prijatelj.

 

 

Inače, Gudelj je priznao da je bio van sebe od sreće kada je saznao da će postati otac. Stvari za bebu još uvek ne kupuju, ali to je svakako aktivnost u kojoj će uživati narednih meseci.

Spekuliše se da će njegova i Anastasijina intimna svadba i venčanje biti upriličeno u julu, u Sevilji, gde i danas žive, uz najbliže prijatelje i članove porodice, dok se gala svadbeno veselje i crkveno venčanje planira za sledeću godinu.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike