Anastasija i Gudelj zakazali venčanje, a ovo su prijatelj i prija Cece Ražnatović (FOTO)

28.04.2023

10:45

1

Olivera je sa sinovima i ćerkom došla u Beograd kako bi upoznala porodicu Ražnatović prošle godine u maju

Anastasija i Gudelj zakazali venčanje, a ovo su prijatelj i prija Cece Ražnatović (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj će kroz nekoliko meseci postati roditelji jedne devojčice. 

Pevačica već neko vreme u Sevilji i živi sa Nemanjinom porodicom, koja je dolazila u srpsku prestonicu kako bi se upoznali sa prijateljima u vili na Dedinju, u maju prošle godine.

Tada je već bilo jasno da je veza Anastasije i Nemanje ozbiljna, a u julu ove godine će to i ozvaničiti građanskim venčanjem.

Nemanja i te kako ima blizak odnos sa porodicom, a Anastasija sa svojim svekrom ne propušta nijednu Nemanjinu utakmicu i velika mu je podrška. 

Svekar Ražnatovićeve je takođe bio fudbaler, nastupao je za španske klubove Logronesa i Leganesa. Nakon završene karijere ostao u fudbalu, i trenutno je na poziciji tehničkog direktora u kineskom klubu Hubei Istar.

U jednom od intervjua, Nebojša Gudelj je izjavio da je stub porodice ipak njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put, prenosi „Story”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike