Svi bruje o tome što kolege nisu podržale Lepu Lukić na promociji: Pevačica objasnila kako stoje stvari

08.06.2023

19:31

0

Mnogi su komentarisali da je sramotno što su samo dve pevačice došle na događaj

Svi bruje o tome što kolege nisu podržale Lepu Lukić na promociji: Pevačica objasnila kako stoje stvari
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Lukić je pre nekoliko dana održala promociju albuma "Vatra", a ono što je privuklo pažnju javnosti jeste da skoro niko od njenih kolega nije bio da je podrži.

Osim Beti Đorđević i Milene Plavšić, niko drugi sa estrade nije došao, a Lepa je sada iskreno otkrila da ona nikoga nije ni zvala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

- Evo ja ću da vam objasnim o čemu se radi. Nikoga ja lično nisam pozvala od kolega. Promocija je bila upriličena i slobodno je bilo da dođe ko god je želeo ili bio u mogućnosti. Taj deo posla je bio do Jugotona. Oni su objavili na Instagramu pozivnicu i kolege su mogle ili nisu morale da dođu. Došao je ko je mogao - kaže Lepa i dodaje:

- Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku, slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena. Bile su Beti Đorđević, Rada Manojlović i Milena Plavšić. I novinari su imali mogućnost da prisustvuju jer je poziv bio otvoren za sve. Ja se, pravo da vam kažem, ne razumem u društvene mreže, ali sve je bilo najavljeno na vreme - rekla je Lepa za Kurir.

24sedam/Danica Božović
Lepa Lukić

Jedna od onih koja se pojavila da prijateljski čestita Lepoj bila je Emilija Živković, udovica pokojnog Predraga Živkovića Tozovca.

Lepa Lukić je tom prilikom razgovarala sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a tom prilikom priznala da voli sve svoje pesme, ali da ju je numera "Od izvora dva putića" vinula u zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike