Kakve je momke volela Lepa Lukić: Nisam mogla da se odbranim od udvarača, a na neke sam i pala!

09.01.2023

18:04

0

Ona naglašava da kod kuće nikad nije bila „nadmena pevačica" i da je svoje partnere umela da uzdigne, a ne ponizi

Kakve je momke volela Lepa Lukić: Nisam mogla da se odbranim od udvarača, a na neke sam i pala!
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić od samog je starta svoje karijere važila za jednu od najtraženijih, ali i najlepših pevačica sa domaće estrade. Upitana tokom jednog televizijskog gostovanja kakvi su nju momci privlačili, naglasila je najpre da je bilo perioda kada od udvarača nije mogla lako da se odbrani.

- U životu nisam mogla da se odbranim od broja udvarača, ali na neke sam pala. Morala sam da nađem nešto kod momka da mi se sviđa. Kada bi me neko video sa tim dečkom, rekao bi: „Jao, Lepa, pa on nije lep". Ja bih tu odgovorila da je on iznutra lep. Možda tebi nije lep, ali je meni lep - objašnjavala je ona u „Pulsu Srbije", pa dodala:

- Ja sam uvek volela obične ljude i ponašala sam se u kući kao obična žena. Nisam dozvoljavala da moj partner oseti da sam ja nadmena Lepa Lukić. Ne, ja sam samo mogla da ga uzdignem, a ne da ga ponizim.

Upitana koliko joj je onda bilo teško da proceni da li joj se udvaraju zato što je lepa ili ipak zbog toga što je pevačica, imala je gotovo spreman odgovor.

- Svakom je odgvoralo to što sam ja Lepa Lukić, međutim, ja sam bila lepa žena. Nisam ja ni u snu sumnjala da je on sa mnom samo što sam Lepa Lukić, već njemu jedno i drugo odgovara - kazala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike