Razvodi se majka pevačice Bijonse: Otkriveno i zašto Tina Nouls i Ričard Loson stavljaju tačku na svoj brak!

27.07.2023

16:50

0

Venčali su se, inače, 2015. godine i mnogima su delovali kao izuzetno skladan par

Razvodi se majka pevačice Bijonse: Otkriveno i zašto Tina Nouls i Ričard Loson stavljaju tačku na svoj brak!
Tina Nouls i Ričard Loson - Copyright Profimedia

Majka svetski popularne pevačice Bijonse, Tina Nouls, podnela je papire za razvod od drugog supruga Ričarda Losona za kog se udala 2015. Posle osam godina koliko su proveli u braku, naglašava „Page Six", na ovaj korak se odlučila usled „nepremostivih razlika", piše na papirima koje su na uvid dobili pomenuti mediji.

Iste je, prema daljim napisima, predala u sredu, dok je kao zvanični datum rastanka navela prethodni dan. Par zajedničke dece nije imao.

Šuškanja da će se razići pojavila su se početkom meseca, a tada, Tina se i nije pojavila ruku pod ruku s njim na konferenciji vezanoj za „Black Terror". To je kod brojnih fanova izazvalo sumnju, kako inače u svemu podržavaju jedno drugo, ma kakva da je situacija.

Takođe, na Instagramu je „vratila" svoje prezime, Nouls, koje nosi od prethodnog braka s Metjuom. Njih dvoje su zajedno proveli nešto više od tri decenije i imaju dve ćerke, Bijonse i Solanž.

Onlajn, zajedničkih objava nemaju od marta.

Tina Nouls i Ričard Loson, Profimedia
 

Podsetimo, iako su se decenijama poznavali, nisu počeli da izlaze kao par sve do 2013. Dve godine kasnije su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da" u Njuport Biču (Kalifornija).

Predstavnici za medije, kao i glavni akteri čitave priče, još uvek o svemu mudro ćute. Ipak, ovo je prilično težak mesec za Tinu, kako je početkom istog bila opljačkana. Veruje se da će se oglasiti čim se oko toga slegne prašina još malo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike