Vrelo, vrelije, one: Dame sa estrade se poskidale, ne zna se koja bolje izgleda u kupaćem, a svi gledaju u njeno bujno poprsje (ANKETA)

17.07.2023

20:50

2

Topli letnji dani izmamili su ih da se upute na plažu, a imaju šta i da pokažu

Vrelo, vrelije, one: Dame sa estrade se poskidale, ne zna se koja bolje izgleda u kupaćem, a svi gledaju u njeno bujno poprsje (ANKETA)
Teodora, Zorannah, Sofija i Dara - Copyright Instagram printscreen/Profimedia/ATAImages/A.A.

Kada dođe leto, svi jedva čekamo da se tokom vrelih dana rashladimo na bazenima, moru, kako ko već može. To su učinile i dame sa naše estrade, koje nisu časile časa da pokažu svoja "letnja tela".

Zorana Jovanović Zorannah trenutno uživa sa svojim dečkom Elojom Rumom u Americi, a i oni su iskoristili visoke temperature da odu na bazen, gde je influenserka ponela roze jednodelni kupaći koji su svi komentarisali.

S druge strane, Teodora Džehverović se uputila na more, a poput Zorane, i ona je ponela pink kupaći, ali iz dva dela.

Nikolija je iskoristila da se provoza čamcem po ostrvu u Hrvatskoj, a posle rođenja dve ćerke, pevačica i te kako ima čime da se hvali.

Jelena Karleuša ne prestaje da se fotka u kupaćem tokom cele godine, ali kako je "Barbie" film trenutno aktuelan, pevačica je odlučila da bude u toj temi, pa je tako ispozirala kraj svog bazena u vili na Dedinju.

Danijela Dimitrovska ne skida osmeh sa lica otkad je uplovila u novu vezu, a svoje zgodno telo još jednom je pokazala u interesantnom, belom kupaćem kostimu, koji je dodatno istakao njen taman ten.

Dama koja među svim navedenim može da se pohvali najvećim poprsjem je svakako Dara Bubamara. Ona je nedavno boravila u Dubaiju, gde je ponela kupaći šarenih boja, ali to je bilo manje važno, jer niko nije mogao da skloni pogled sa njenih grudi.

Na kraju, ali nikako najmanje važna, je Sofija Milošević. Ona je nedavno boravila na porodičnom odmoru sa suprugom, gde je svakodnevno menjala kupaće kostime, pa se ne zna u kom je bolje izgledala.

A koja se vama najviše dopada?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike