Ovako je Bojan Karić pričao o razvodu od JK i predbračnom ugovoru: Ne može posle tri dana da dobije kuću i da ode

17.07.2023

08:30

0

Karleuša je tek nedavno otkrila pozadinu kraha ljubavi sa naslednikom imperije Karić

Ovako je Bojan Karić pričao o razvodu od JK i predbračnom ugovoru: Ne može posle tri dana da dobije kuću i da ode
Bojan Karić i Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar/bojankaric/ATAImages

O krahu braka Jelena Karleuše i Bojana Karića svojevremeno su kružile razne teorije. Njih dvoje su bili par sa domaće javne scene koji je najviše intrigirao javnost. Tako je i dan-danas, a mnogo se spekulisalo da se iza ljubavi krije debeo interes.

Karleuša se za sina Sretena Karića, udala u septembru 2004. godine, prvo u crkvi, a potom u "Vili Jelena". Karleuša je u jeku njihove ljubavi govorila o imenima koje su smislili za decu.

Planirali su veliku porodicu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvali Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici - ispričala je Jelena tada za “Ilustrovanu politiku”.

Međutim, do proširenja porodice nije došlo jer su već u martu naredne godine potpisali papire za razvod braka.

Hteo je da provede život sa JK

Bojan Karić se tri godine kasnije oženio sa Mašom Nikolić i dobio blizance. O razvodu sa Jelenom je pričao samo jednom, a kako je tada priznao, sa Karleušom je planirao da provede ceo život.

ATAImages/ Stefan Tomašević
Bojan i Maša Karić

- Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život - istakao je on tada, pa priznao da uprkos svemu, nije razočaran.

- Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje - ispričao je Bojan, prenosi Gloria.

Jelena nikad nije potpisala predbračni ugovor

- Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo - rekao je naslednik imperije Karić.

Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
Jelena Karleuša i Bojan Karić

Danijela Karić se odlično slagala sa JK

Bojanova sestra od strica, Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata sedamnaest godina posle razvoda od Karleuše.

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Danijela Karić svojevremeno.

"Strika Bogi orkestrirao razvod"

Inače, Jelena Karleuša je tek nedavno putem svog Instagrama otkrila šokantne detalje i razlog razvoda od Bojana Karića. Za sve je okrivila njegovog strica Bogoljuba Karića, koji je tada bio vlasnik mobilne telefonije.

- Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7.15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadasnji muž je poverovao „strika Bogiju" jer su „sve pevaljke k*rve". Telohranitelj je dobio auto, kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod - objasnila je Karleuša.

Antonio Ahel/ATAImages
Bogoljub Karić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike