Duško Tošić otputovao na odmor sa ćerkama: Ovako provode zajedničke trenutke u Italiji (FOTO)

06.07.2023

22:17

2

Fudbaler puni baterije u krugu najbližih

Duško Tošić otputovao na odmor sa ćerkama: Ovako provode zajedničke trenutke u Italiji (FOTO)
Duško Tošić - Copyright Printscreen Instagram/ duskotosic

Naš proslavljeni fudbaler, Duško Tošićotputovao je na odmor sa svojim ćerkama Atinom i Nikom Tošić, dok je njegova supruga Jelena Karleuša, po svemu sudeći, ostala u srpskoj prestonici. Ona zbog poslovnih obaveza oko albuma "Alfa", koji je i zvanično najavila za 13. avgust ove godine, nije otputovala na odmor.

Duško je najpre sa ćerkama bio u Monte Karlu, u Monaku, a potom su obišli i pupularno italijansko letovalište - Portofini.

Tošić je sa ćerkama uživao u čarima Italije, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati i neke od trenutaka koje je podelio sa hiljadama svojih pratilaca na Instagramu.

O Tošićevom braku sa Jelenom Karleušom se mnogo pisalo i nagađalo nakon niza incidenata i netrpeljivosti, a pevačica i fudbaler nikad zvanično nisu priznali navode o razvodu.

Jelena je u jednom novogodišnjem intervjuu prokomentarisala da život njenog supruga nema smisla bez nje.

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je toga bilo) Duško preko advokata kontaktira tabloid. Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i petljaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja - ne udružuju se sa njim protiv nje. Lepo kažem, pravi muškarci... - napisala je Karleuša početkom ove godine na svom Instagramu.

M. M./ATAImages
Duško Tošić i Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike