Isplivala porodična fotografija Anabele Atijas sa majkom i sestrom: Težak period kada su zbog rata morale da napuste zemlju (FOTO)

22.07.2023

08:45

0

Dokaz da je pevačica zadržala prirodan izgled dan-danas

Isplivala porodična fotografija Anabele Atijas sa majkom i sestrom: Težak period kada su zbog rata morale da napuste zemlju (FOTO)
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anabela Atijas se početkom devedesetih preselila iz Bosne za Beograd zbog ljubavi sa Gagijem Đoganijem, sa kojim je svojevremeno harala estradom, snimivši velike hitove u grupi "Fanki Dži". Istorija i krah njihove ljubavi je naširoko poznat, a Anabelina teška životna priča rasplakala je mnoge.

Najveća životna podrška svih ovih godina joj je bila majka Jadranka Polutak, koju javnost nije imala prilike da upozna. Jadranka već decenijama živi u Švedskoj, a Anabela je neretko u svojim javnim gostovanjima isticala koliko je vezana za majku, te da je često posećuje u Švedskoj.

Pevačica neodoljivo liči na majku, a sada je isplivala fotografija stara više od 30 godina. Anabela je tada izgledala potpuno drugačije i imala je plavu kosu, a uspomena sa majkom Jadrankom i sestrom raznežila je hiljade korisnika na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Ono što prvo zapada za oko, jeste Anabelino prepoznatljivo lice, budući da je identične crte zadržala dan-danas, što dokazuje da je prirodna lepotica.

Anabela nije radila estetske korekcije na svom licu, a tek nedavno se podvrgla botoksu.

- Imam doktorku koja brine o mom licu, ali ja ne volim da preterujem, na vreme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije nemam problem, ja sam pre 20 godina ugradila silikone koje ću uskoro morati da menjam. Licemerno bi bilo da sam branila Luni da poveća grudi, razumela sam njenu potrebu i podržala je u tome. Još je rano da znamo kako će izgledati, meni je samo bitno njeno zdravlje i osmeh - svojevremeno je izjavila pevačica za domaće medije.

Instagram printscreen/anabelci
Anabela Atijas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike