Anabela Atijas napravila pometnju na festivalu: Sa ćerkama se pojavila u lateksu, a Lunin komentar su svi zapazili (FOTO)

30.06.2023

08:57

0

Zapevala najveće hitove grupe "Funky G"

Anabela Atijas napravila pometnju na festivalu: Sa ćerkama se pojavila u lateksu, a Lunin komentar su svi zapazili (FOTO)
Luna Đogani, Anabela Atijas i Nina Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anabela Atijas nastupala je sinoć u Beogradu pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom, u okviru festivala "Dragi Bravo", koji je okupio mnoštvo izvođača koji su obeležili muzičku scenu devedesetih i s početka dvehiljaditih na ovim prostorima.

Anabela se pojavila u žutoj, lateks haljini, koja joj je bila pripijena uz telo i jasno ocrtavala njenu figuru. Oko sebe je imala lance, a sve oči su bile uprte u nju. Na festival je došla u prtnji ćerki iz prvog braka, trudne Lune Đogani i Nine Đogani.

Pre nego što je izašla na veliku scenu i najvećim hitovima grupe "Funky G" atmosferu dovela do usijanja, Anabela je ispozirala fotoreporterima, a kako je sve to izgledalo detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Njena ćerka, influenserka i pevačica Luna Đogani, oduševljeno je reagovala na mamino sinoćnje izdanje.

- Ljudi, ona je baka, inače - govorila je Anabelina ćerka ushićeno, dok je evidentno da pevačica izgleda bolje nego ikada.

Anabela se nedavno u okviru jedne emisije prisetila i neprijatne scene koju je doživela na nastupu.

- BIa je to neka racija, desila se frka u klubu između nekih likova, a smo videli puno specijalaca koji su uleteli u onim nindža uniformama, svi su polegali po podu. To mi nije ostalo u lepom sećanju. Ne zna se ko je kako izlazio, svi smo zaboravili jakne i stvari - pričala je Anabela za "Premijera - Vikend specijal".

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike