Anabela Atijas podržala Anu Ćurčić: Otvoreno progovorila o odnosu sa mužem i ćerkama, pa otkrila tajnu vitke linije

21.07.2023

16:55

0

Ne krije da uživa u gledanju rijalitija

Anabela Atijas podržala Anu Ćurčić: Otvoreno progovorila o odnosu sa mužem i ćerkama, pa otkrila tajnu vitke linije
Ana Ćurčić i Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anabela Atijas važi za jednu od pevačica koje su tokom karijere imale velike uspone i padove, a njeni potezi neretko su intrigirali javnost, zbog čega su je jedni osuđivali, a drugi zavoleli.

Uprkos brojnim životnim nedaćama, i želji da odustane od muzičke karijere, Anabela se vratila redovnim nastupima, a s obzirom da je liniju dovela do savršenstva, sada otkriva kako joj to polazi za rukom.

- Navučena sam uglavnom na program za održavanje vitke linije i oblikovanje tela i imam savršene rezultate. Trudim se da se održavam i negujem, to zahteva kontinuitet i da se vreme ulaže u to, minimum jednom nedeljno - kaže pevačica koja je dobila epitet “najlepše bake“.

Instagram printscreen/anabelci
Anabela Atijas

- Nije lako paziti na izgled, dosta vremena izgubim u putu, ali dobra organizacija i sve se postigne. Od utorka kreću treninzi i vrste negovanja i ulepšavanja, to oduzima tri sata i onda sam spremna za porodicu, ćerkicu i unučicu. Ponekad mi nedostaje koji sat, ali zadovoljna legnem u krevet. Kući sam u treningu sa Miom, ali tu su i profesionalni, volim da me nadgleda uvek neko profesionalan - otkriva ona.

Luna je želala sina

Pevačicina ćerka Luna Đogani je u šestom mesecu trudnoće, te Anabela ističe kkao protiče druga trudnoća i koliko je trudnica zahtevna.

- Luna je dobro kao da nije trudna, izgleda mi super, odlično se oseća i ponaša. Oduševljena sam kako sa lakoćom podnosi trudnoću, jer Mia je dosta hiperaktivna i treba puno pažnje posvetiti njoj. Prva trudnoća je laka jer žena preživi u neznanju i ne znaš šta te čeka, a druga je teža jer već imaš dete za kojim trčkaraš. Više sada pokazuje da je u trudnoći, nego u prvoj, ali ona to sve podnosi dobro - kaže ona i otkriva ko je u porodici najviše priželjkivao dečaka.

- Mislim da je Luna bila u fazonu da ovo bude dečak, i da onda završi ima sina i ćerku, pa da joj se ispune sve želje. Ali, ništa se ne dešava slučajno. Meni je trebala peta devojčica, ako ne računam i tri sestre koje imam, jer imam tri ćerke i dve unuke, samo što imam u glavi u celoj priči da su svi živi i zdravi, te je na kraju nebitno da li je muško ili žensko.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani, Anabela Atijas i Nina Đogani

Navijala za Anu Ćurčić

Anabela je svojevremeno punila naslovne strane zbog porodičnog skandala u "Zadruzi", nakon čega više nema nameru da ulazi u rijaliti. Ipak, ona ne krija da je ljubitelj istog, te da redovno pogleda nove sezone.

- Nisam ispratila, nema nikakvog pravila, publika je ta koja odlučuju, ne ulazim u to zašto je neko zauzeo prvo, a neko drugo mesto. Podržavala sam Anu Ćurčić, kada je ušla, samo sam u tom momentu ispratila, slabo sam se udubljivala u to. Ne stižem da gledam, jer sam u krevetu u deset sati, da mogu da odmorim, da imam snage preko dana. San mi je veoma važan za jer noću radim- iskrena je bila Anabela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić

Andrej je ponosan na nju

Iako se mnogo spekulisalo o odnosu pevačice i njenog partnera Andreja Atijasa jer su se razvodili, pa mirili, oni su danas u skladnom braku.

- Drago mu je što radim svakog vikenda, on mi je i javio za naslov da sam najpoželjnija baka. Rekao mi je da je jako ponosan. On zna da redovno idem na treninge, baš zato što ne želim da me telo izda i treba imati kondicije za sve - kaže Anabela, te se dotakla i ljubomore.

- On zaista nikada nije ispoljavao tu vrstu ljubomore, apsolutno mu nikada ništa nije smetalo, čak je bio i ponosan.

Antonio Ahel/ATAImages
Andrej i Anabela Atijas

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike